Markiser Danderyd

Behöver ni markiser till ert hem i Danderyd? Det är viktigt att ha rätt kunskap för att valet av markis ska bli så bra som möjligt – det finns många modeller att välja mellan. Vi på Persiennkompaniet hjälper er gärna. Vi har över 20 års erfarenhet av solskydd och markiser.

Kontaktuppgifter

E-post: info@persiennkompaniet.se

Telefon: 08-441 00 80

Våra erbjudanden

Varför markiser?

Markiser bidrar till ett trevligt klimat både inne och ute. De ger en känsla av ombonad, samt låter er själv bestämma när ni vill ha skugga eller släppa in solen. Det perfekta solskyddet med andra ord!

Om ni är ute efter mer än bara skydd mot solens strålar så finns det markiser som dessutom bringar både regn- och vindskydd.

Markiser har dessutom lång hållbarhet. En markis av bra kvalité kan hålla så länge som i 30 år. En god investering såväl på kort som lång sikt.

Vi hjälper er i Danderyd att hitta rätt

Det finns en många olika sorters markiser, bland annat; fönstermarkiser, terrassmarkiser, korgmarkiser, pergolamarkiser och vertikalmarkiser. Alla ger de ett ypperligt skydd mot solen, men lämpar sig olika bra i olika förhållanden.

Ibland är det inte helt enkelt att veta vilken sorts markis som passar bäst för era förhållanden. Som tur är kan vi på Persiennkompaniet hjälpa er. Era behov tillsammans med vår expertis leder oss fram till den bästa lösningen för just ert hem.

Vi kan erbjuda lösningar för er oavsett om ni är ute efter markiser, persienner eller uterum. Alla produkter skräddarsys och anpassas efter era önskemål för att resultatet ska bli så bra som bara möjligt.

Lång erfarenhet i markisbranschen

Vi på Persiennkompaniet har lång erfarenhet av att ta fram solskydd till allt från balkonger, fönster, trädgårdar och terrasser. Sedan 1993 har vi varit experter på markiser och solskydd och hjälpt många olika kunder i Danderyd och resten av Stockholm.

Vi är måna om att erbjuda hög kvalité till ett rimligt pris och erbjuder alltid tre års garanti på alla våra produkter. Behöver ni hjälp att montera era markiser är det inga problem – våra professionella montörer hjälper er med det.

  • Erbjuder allt inom solskydd

  • Har lång erfarenhet i branschen

  • Erbjuder skräddarsydda lösningar till hög kvalité

  • Har tre års garanti på alla produkter

Markiser Danderyd

Har du frågor eller vill ha en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!