Markiser Nacka

Behöver ni hjälp att hitta de perfekta markiserna till ert hem eller kontor i Nacka? Inga problem – vi på Persiennkompaniet hjälper er!

Vad är fördelen med markiser?

Markiser bidrar till en trevlig miljö inomhus såväl som utomhus. De ger en känsla av ombonad, och låter er avgöra när ni vill ha skugga eller släppa in solens strålar. Det perfekta solskyddet med andra ord!

Om ni i Nacka är ute efter mer än bara solskydd så finns det markiser som dessutom ger skydd mot både regn och vind.

Markiser har dessutom lång hållbarhet. En markis av bra kvalité kan hålla så länge som i 30 år. En god investering såväl på kort som lång sikt.

Kontaktuppgifter

E-post: info@persiennkompaniet.se

Telefon: 08-441 00 80

Våra erbjudanden

Era behov avgör

Ibland är det inte helt enkelt att veta vilken sorts markis som passar bäst för era förhållanden. Oavsett om ni är ute efter fönstermarkiser, terrassmarkiser, korgmarkiser, pergolamarkiser eller vertikalmarkiser kan vi hjälpa er. Vi erbjuder även persienner och uterum.

Era behov tillsammans med vår expertis kommer att leda fram till den lösning som blir bäst för just era förhållanden.

Skräddarsydda lösningar för er i Nacka

Vi specialbeställer alltid våra produkter för att resultatet ska bli så bra som bara möjligt. Givetvis tar vi era önskemål i beaktning. Ni kan välja färg, form samt tillbehör till era markiser.

Lång erfarenhet

Vi på Persiennkompaniet har lång erfarenhet av att ta fram solskydd till allt från balkonger, fönster, trädgårdar och terrasser. Sedan 1993 har vi varit experter på markiser och solskydd. Idag är vi ledande i Norden på solskydd och fönsterinredning, och har hjälpt många kunder i Nacka samt resten av Stockholm.

Vi är måna om att alltid erbjuda hög kvalité till ett rimligt pris. Om ni behöver hjälp med att montera era markiser kan våra professionella montörer hjälpa er med det. Vi har dessutom tre års garanti på alla våra produkter och är anslutna till Svenska Solskyddsförbundet.

Nyckelord:
Markiser Nacka

  • Vi erbjuder allt inom solskydd

  • Vi har lång erfarenhet i branschen

  • Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till hög kvalité

  • Vi har garanti på alla produkter

  • Vi erbjuder både inomhus- och utomhusprodukter

Markiser Nacka

Har du frågor eller vill ha en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!