Montera markiser i Stockholm för företag och kontor | Persiennkompaniet

8 riktigt bra anledningar till att montera markiser

Montera markiser i Stockholm för företag och kontor | Persiennkompaniet
Önskar du att det fanns skugga på din uteplats? Eller lyser solen in genom fönstren och stör arbetsron på din arbetsplats? Då kan markiser vara en bra investering. Nedan följer 8 anledningar för att montera markiser, oavsett om det gäller ditt hem eller din arbetsplats.

Vad är markiser och hur kan de användas?

Markiser kan användas som skydd mot både sol och insyn och bidrar också med ett estetiskt vackert intryck för byggnaden. De är tillverkade av kvalitativt tyg som på ett bra sätt står emot sol och väta och går att välja i en mängd olika konstruktioner. Persiennkompaniet erbjuder alltifrån korgmarkiser, fönstermarkiser och vertikalmarkiser till terassmarkiser och parasoll. Vilken modell som passar dig bäst beror helt enkelt på var du vill att din markis ska skydda. Genom möjlighet att kunna beställa måttanpassade produkter kan du dessutom vara säker på att få en markis som passar perfekt med ditt fönster, terass eller balkong. Om du vill beställa och montera markiser och bor i Norrtälje, Vallentuna eller Stockholm kommer Persiennkompaniet kunna erbjuda dig ett kvalitativt och prisvänligt alternativ.

Olika typer av markiser

Beroende på vilket typ av solskydd du är ute efter finns det olika typer av utseende, funktioner och automatik för markiser.

När man talar om markiser tänker de flesta på de som sitter monterade ovanför ett fönster eller på en vägg. Markisen skänker en ombonad känsla både inomhus och utomhus.

Inomhus och utomhus

Som tidigare nämnt finns det flera olika typer av markiser till både inom- och utomhusbruk. Kontakta oss på Persiennkompaniet om du är osäker på vilken modell som du behöver.

Vilka är fördelarna med att använda markiser?

 1. Använd markiser i Norrtälje för vackra och bekväma uteplatser

  Persiennkompaniet erbjuder markiser i Norrtälje till bra pris, men även i Vallentuna och på andra platser runt om i Stockholm. De hjälper dig att skapa en vacker och inbjudande uteplats med skön skugga och skydd mot solen. Perfekt för mysiga sommarluncher eller när du bara vill ha en paus från värmen.

 2. Ett perfekt sätt att skydda mot solen för middagar och event utomhus

  Under middagar och fester kan det vara skönt att sätta upp en snygg markis. Dels för att skydda mot solen, men också för att det är snyggt och skapar en ombonad känsla.

 3. Markiser i Vallentuna är ett prisvänligt alternativ

  De markiser Persiennkompaniet erbjuder i Vallentuna kommer med många fördelar och en av de främsta är dess pris. Kontakta dem för mer information och för att få en skräddarsydd lösning just för ditt hem eller arbetsplats.

 4. Kvalitativa och hållbara material med lång livslängd är en väl värd investering för både hem och företag

  Markiserna är även tillverkade i kvalitativa material som kommer att hålla i många år framöver. Ett bra alternativ är modellen Markisolette MT74 som kan användas på byggnader med höga fönster. Ett hållbart och stilrent alternativ för både företag och bostadshus. En annan variant som är mer vanligt förekommande är vertikalmarkiser såsom Renson Fixscreen.

 5. Minska energiförbrukningen genom att investera i markiser från Stockholm

  Under varma sommardagar kan luftkonditioneringen behöva arbeta på full styrka för att hålla lokalerna svala. För att undvika en allt för hög elräkning kan det därför vara en god idé att investera i markiser. Genom mindre energiförbrukning bidrar du dessutom till en positiv inverkan på miljön.

 6. Vackra mönster kan ge ett förhöjt intryck

  Markiser kommer i många olika former och utseenden. Skaffa en modell i en färg och mönster som passar med just din bostad för ett ännu vackrare intryck.

 7. Skydd mot solen

  Markiser är som sagt ett effektivt skydd mot sol, både för människor och byggnad.

 8. Öka värdet på byggnaden med markiser från Stockholm

  Genom att ta hjälp av ett välrenommerat företag för montering av markiser i Vallentuna, Norrtälje eller Stockholm kommer du kunna skapa ett vackrare och mer kvalitativt intryck på din bostad. Detta kan i bästa fall bidra till ett ökat värde när det är dags att sälja och blir därmed väl värt sin investering.

Hitta markiser I Stockholm för ditt hem eller företag

Persiennkompaniet hjälper dig med tillverkning och montering av en mängd olika solskydd och du kan räkna med en kvalitet som håller i många år framöver. Kontakta dem redan idag för att ta reda på hur du kan ge ett vackrare intryck och bättre skydd till din bostad!