Gardiner i Stockholm

Gardiner är samlingsnamnet för ett stort urval dekorativa textilinredningar. Det kan vara släta, veckade tygstycken eller komplicerade arrangemang. Estetiskt kan de mjuka upp eller förstärka fönstrets arkitektur. De kan bli ett blickfång i rummet, bidra med färg, struktur, mönster och göra rummet varmt och ombonat. Med Persiennkompaniets skräddarsydda gardiner i Stockholm är möjligheterna oändliga.

Våra sömmerskor skräddarsyr gardinerna efter era önskemål och behov. I vår utställning har vi ett stort tygsortiment från några av Europas främsta tygleverantörer. I valet av sömnadssätt finns det i regel tre varianter att välja mellan – veckband, sydda glid eller wave. Veckband innebär att tyget veckas med hjälp av fingerkrokar, som sedan fästs i fasta glid i gardinskenan. Sydda glid är små plastglid som sys fast på tyget och sedan löper i skenan. Wave är en teknik där tyget blir böljande med hjälp av glid som sitter på ett tunt snöre. Läs mer och titta på bilder på de olika sömnadssätten under respektive sömnadskategori. En fjärde variant för textil fönsterinredning är hissgardiner. En produkt som manövreras vågrätt och bidrar mycket till en ombonad känsla till rummet. Även här finns ett stort tygsortiment att välja ur.

Vi erbjuder gardiner för kontor i Stockholm

Gardiner är alltså en viktig detalj i inredningen, inte bara när det kommer till ditt hem, utan minst lika viktiga är de för din arbetsplats. De skapar ett ombonat och genomtänkt intryck och gör att du kan få till den där känslan du vill uttrycka med ditt varumärke. Vi på Persiennkompaniet hjälper därför dig som företagare att ta fram skräddarsydda gardiner i Stockholm tillverkade av högkvalitativa tyger för att garantera dig ett riktigt bra resultat. Oavsett om det handlar om snygga rullgardiner till hotell i Stockholm, böljande wavegardiner till en möteslokal eller skräddarsydda gardiner till ett kontor i Stockholm kan vi hjälpa dig med både konsultation och tillverkning för att hitta det bästa alternativet för just dina fönster och din unika lokal. Utifrån dina krav och önskemål arbetar vi sedan fram en produkt med hjälp av vår kunskap och erfarenhet inom textilinredning för att uppfylla dina förväntningar.

 • Vi måttanpassar alla gardiner och skenor efter dina önskemål.
 • Vi lämnar tre års garanti på alla våra gardiner.
 • Boka tid i vår utställning för att titta på olika utföranden, material och färger.
 • Vi erbjuder alltid professionell montering.

  FöretagPrivatperson

  Läs mer

  Återförsäljare av gardiner med butik i Stockholm

  När det är dags att välja ut gardiner till ditt kontor i Stockholm kan det vara en god idé att först titta på vilka alternativ som finns tillgängliga. Alla lokaler ser olika ut och kräver olika funktioner och design. Gardiner anpassade för kontor i Stockholm kan i vissa fall monteras enbart för deras estetiska egenskaper och för att lyfta atmosfären i rummet, medan de i andra fall kan hjälpa till att skydda mot solen eller fungera som rumsavdelare. För att göra det lättare för dig att skapa en uppfattning om vad just du är ute efter och vilka valmöjligheter som finns tillgängliga erbjuder vi på Persiennkompaniet ett showroom där vi presenterar våra olika typer av gardiner, alltså som en butik i Stockholm där du kan få hjälp av våra säljare och ha möjligheten att se och känna på de kvalitativa tygerna i verkligheten. Dessa besök behöver bokas i förtid då vi vill kunna erbjuda bästa möjliga service till dig som kund och lägga vårt fulla fokus på just ditt projekt. Tillsammans tar vi fram skräddarsydda gardiner för ditt kontor i färger och tyger som passar just ditt företags image. Där får du även chans att se skillnaden på olika modeller och få inspiration till hur de kan installeras samt titta närmare på våra andra produkter inom textilinredning och solskyddslösningar. Hos oss kan du nämligen köpa persienner i Stockholm, köpa markiser i Stockholm eller få hjälp att skapa ett funktionellt och vackert inglasat uterum i Stockholm. Välkommen att kontakta oss på Persiennkompaniet för mer information!

  Våra största leverantörer av tyger är Astrid, Designers Guild och Kvadrat. Klicka på respektive varumärke för att läsa mer!

  Vår huvudleverantör av gardinskenor är  Silent Gliss. Skenorna anpassas efter valt sömnadssätt samt om tyget är kraftigt och tungt eller tunt och lätt. Silent Gliss fina utförande och höga kvalitet gör att tyget glider tyst och lätt. Skenorna kan fästas i taket, väggen eller fräsas in i taket med en inbyggnadsskena. Kontaka gärna oss för mer information om vad som passar era önskemål bäst.

  Ute efter att köpa gardiner i Stockholm? Persiennkompaniet hjälper dig!

  Förutom att ta fram skräddarsydda gardiner för kontor hjälper vi såklart även dig som privatperson som längtar efter ett välkomnande och elegant hem. Även då kan du hämta inspiration bland alla vackra gardiner i vår butik i Stockholm och få hjälp av vår kunniga personal för att hitta en lösning som matchar just dina behov och önskemål. Vi hjälper dig att ta fram ett tyg i en längd och färg som på bästa sätt kompletterar den existerande interiören och vägleder dig också i de olika sömnadssätten som finns tillgängliga för att ge dig det slutresultat du alltid drömt om.

  Satsa på nya gardiner till ditt kontor i Stockholm – hög kvalitet till rätt pris

  Har du bestämt dig för att köpa nya gardiner i Stockholm? Oavsett om det gäller att skapa ett professionellt intryck din arbetsplats eller för att förhöja inredningen i din bostad, hjälper vi på Persiennkompaniet dig att ta fram skräddarsydda lösningar med hjälp av lång erfarenhet och bred kunskap. Vi samarbetar med leverantörer såsom Astrid, Kvadrat, Designers Guild och Silent Gliss, vilket gör att du kan känna dig säker på att få en produkt av hög kvalitet och med design och funktionalitet i fokus. Snygga gardiner är ett enkelt sätt att förhöja ett rums inredning och atmosfär och kan också fungera som avskärmare eller hjälpa till att stänga ute oönskat ljus. Välj helt enkelt gardiner i ett utseende som passar just dig och dina önskemål så ser vi till att måttanpassa både tyg och skenor för att passa in i din lokal. I vårt showroom kan du kika närmare på alltifrån rullgardiner och lamellgardiner till veckbandsgardiner och plisségardiner för hem och kontor i Stockholm där det är enkelt att hitta ett passande och prisvärt alternativ. Utöver den höga kvaliteten erbjuds du dessutom tre års garanti när du väljer att köpa gardiner från oss i Stockholm, vilket ger dig en produkt där du kan njuta av mycket värde för pengarna. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!