Offertförfrågan
Jobba hos oss

Installationstekniker

Installationstekniker – redo för nästa steg? Se hit!

Vi på Persiennkompaniet söker dig som vill bli morgondagens monteringsexpert – låter det som något för dig? Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och händelserika dagar. Hos oss jobbar du halvtid i Stockholm, halvtid på resande fot. Intresserad?

Din nästa utmaning börjar här

Vi ser till att du blir utbildad till morgondagens expert på att montera våra invändiga och utvändiga produkter såsom markiser, uterum, rullgardiner och gardiner. Vi prioriterar ditt välmående och att du ska känna dig trygg i din arbetsroll, då vi hoppas att du är den som många gånger kommer göra det sista (och kanske det viktigaste) avtrycket hos våra kunder och ser till att de blir extremt nöjda. Du kommer att jobba 39 h/vecka och slutar kl. 15.00 på fredagar. En av våra installationstekniker, Jeff, berättar om sin roll:

Vi jobbar mycket med ”frihet under ansvar” där arbetsuppgifterna är väldigt varierande – ena dagen kan vi vara utomhus hos en privatperson och montera uterum, medan nästa montera gardiner på ett kontor. Alltid lika roligt! Jag valde att börja på Persiennkompaniet då de erbjuder väldigt bra personalförmåner och är landets främsta specialister på solskyddslösningar och fönsterinredning, samt ett välkänt namn och företag inom branschen.

Fördelarna med att jobba hos oss?

  • Friskvårdsbidrag på 5000kr/år
  • Tjänstepension
  • Kollektivavtal via IF metall
  • Förmånspaket i form av liv, olycksfall- och sjukvårdsförsäkring
  • Företagstelefon
  • Montagebil
  • Tillgång till schysta verktyg såsom Makita och Hilti
  • Kickoffs med teambuilding
  • Fast månadslön

Vem är du?

Vi vill att du ska utvecklas i din yrkesroll! Vi hoppas att du är en självgående person med gott ordningssinne som har en förmåga att slutföra dina uppdrag med kunden i fokus. För att axla rollen på bästa sätt har du med fördel erfarenhet av montering av solskyddsprodukter eller liknande – men det är inget krav för tjänsten, viktigast är din personlighet! Vad du däremot behöver är ett B-körkort, en slutförd gymnasieutbildning och kunna behärska svenska i tal och skrift. Då vi ibland jobbar i team om två och två hoppas vi såklart att du har god samarbetsförmåga.

Vilka är vi?

Idag är Persiennkompaniet ett varumärke, en stor aktör och ett väletablerat bolag inom solskydd och fönsterinredning. Med expertis, erfarenhet och ett stort engagemang vill vi visa att solskydd lönar sig. Vi en av Sveriges ledande företag för måttanpassade in- och utvändiga solskyddslösningar. Persiennkompaniet har funnits i snart 30 år. 

Arbetsplats: Storstockholm
Varaktighet: Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader)
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande

Välkommen med din ansökan till apply@persiennkompaniet.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Bihl, VD, på telefon 070-887 31 64.