Köp kvalitativa persienner i Stockholm från Persiennkompaniet

Vi på Persiennkompaniet har över 20 års erfarenhet av solskydd, och kan hjälpa er att hitta rätt persienner i Stockholm efter era behov. Persienner låter er steglöst styra hur dagsljuset faller in genom fönstren. Genom att vinkla lamellerna reflekteras ljuset. Solens strålar får skuggorna att vandra medan dagen fortskrider.

Måttbeställda träpersienner eller aluminiumpersienner

Persienner är såväl en praktisk som estetisk inredningsdetalj som ger liv och karaktär åt rummet. Trä eller aluminium, enfärgade eller mönstrade. Breda lameller eller smala. I vår kollektion hittar ni ett stort utbud av olika modeller. Våra huvudkategorier är träpersienner och aluminiumpersienner, båda med olika fördelar beroende på smak och behov. Klassiska aluminiumpersienner kan hänga fritt eller fästas mellan glasen. Våra träpersienner tillverkas i 75 olika färger och träslag, och fungerar utmärkt på kontor eller i offentliga miljöer.

I vår utställning på Gjutargatan 12 på Kungsholmen i Stockholm finns möjligheten att se persienner i olika material och utföranden. För att kunna erbjuda så bra rådgivning som möjligt ber vi er att boka tid tillsammans med en av våra fönsterinredare. Vår utställning är enbart öppen för bokade besök. Hos oss går det även att se alternativa lösningar, som rullgardiner, lamellgardiner, hissgardiner, gardiner och plisségardiner.

Vi hjälper självklart till med måttagning och professionell montering om så önskas.

FöretagPrivatperson

  • Vi anpassar alla persienner efter projektets förutsättningar och  önskemål.
  • Vi lämnar tre års garanti på alla våra persienner.
  • Vi erbjuder alltid professionell montering av dina persienner.