Är du ute efter att köpa lamellgardiner? Persiennkompaniet i Stockholm hjälper dig!

Lamellgardiner är ett bra insynsskydd som kan användas för att skärma av insyn och dagsljus eller mörklägga. En lamellgardin är en elegant fönsterinredning som ger ett stilrent intryck. Modern arkitektur innefattar ofta även glaspartier i tak och då har lamellgardinen många praktiska funktioner som kan användas i ”besvärliga” fönster med ovanlig form eller svåråtkomlig placering. En lamellgardin kan måttbeställas i nästan vilket utförande som helst. Formen bestäms av skenor som fästs i vägg eller tak. Välj mellan insydda bottentyngder eller kulkedja.

Rakt skurna lameller finns i bredderna 89mm och 127mm och är idealiska för offentliga miljöer. Våra lamellgardiner går även att motorisera. Lamellerna finns i hundratals färger och tillverkas av tyg, plast eller aluminium.

För att skapa nya dimensioner åt ett rum finns Vertical waves, som är speciellt laserskurna lameller med en unik vågform. Vertical waves finns i 14 spännande färger.

  FöretagPrivatperson

  • Vi måttanpassar alla gardiner och skenor efter önskemål.
  • Vi lämnar tre års garanti på alla gardiner.
  • I vår utställning finns olika utföranden, material och färger.
  • Produkten går att motorisera.
  • Vi erbjuder alltid professionell måttagning och montering.

  Läs mer

  Skräddarsydda lamellgardiner som passar din omgivning

  För en modern och elegant fönsterinredning där det samtidigt enkelt går att justera ljusinsläppet är lamellgardiner för hem och kontor i Stockholm ett utmärkt alternativ. De är tillverkade av smala remsor i tyg, aluminium eller plast som, beroende på hur de vinklas, kan skapa ett både luftigt och helt insynsskyddat utseende. Dessutom kommer remsorna i en mängd olika utföranden, vilket gör att du kan välja en stil och form som passar just dig och din lokal. Vi på Persiennkompaniet har stor kunskap och erfarenhet inom fönsterinredning och solskyddsprodukter och kommer därför kunna hjälpa dig att arbeta fram det slutresultat du alltid drömt om. Oavsett hur fönstret sitter placerat eller vilken form det har finns möjligheten att ta fram måttbeställda lamellgardiner i Stockholm i högsta möjliga kvalitet som passar just dina förutsättningar.

  Att montera något typ av solskydd i fönster, oavsett om det gäller ditt hem eller din arbetsplats, är viktigt för rummens karaktär och känsla. I och med de stora valmöjligheterna när det kommer till material och utförande är det enkelt att matcha dem med den existerande interiören och kanske till och med få den att komma fram på ett ännu bättre sätt. Hos oss kan du köpa lamellgardiner i Stockholm och samtidigt få hjälp av våra professionella fönsterinredare för att arbeta fram en lösning efter just dina önskemål och krav. Boka gärna en tid i vårt showroom för att få chansen att titta närmare på våra produkter och hämta inspiration till hur de kan förbättra ett rums atmosfär. Utöver lamellgardiner i Stockholm har du möjlighet att köpa en mängd andra kvalitativa gardiner för kontor i Stockholm. Alltifrån praktiska rullgardiner i Stockholm till dekorativa plisségardiner för kontor i Stockholm – välkommen!

  Lamellgardiner för hem och kontor i Stockholm

  Lamellgardiner passar lika bra för att förhöja utseendet av ditt hem som av ditt kontor och därför riktar vi oss på Persiennkompaniet både till privatpersoner och företag. Är du ute efter att köpa lamellgardiner i Stockholm av hög kvalitet till ett riktigt bra pris finns vi därför här för att hjälpa dig. Välj bland en mängd olika färger, material och former samt om du vill att dina gardiner ska skötas manuellt eller vara motoriserade. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du kunna njuta av ett vackert och modernt utseende med möjlighet att justera ljusinsläppet helt efter dina önskemål. Perfekt för att skapa en behaglig och ergonomisk arbetsmiljö där du inte vill att solen ska skapa reflektioner i tangentbord eller skärmar, eller för att få till en mysig känsla i uterummet eller sovrummet utan risk för insyn. Vi på Persiennkompaniet hjälper dig att hitta rätt bland gardiner och solskyddsprodukter och vägleder dig hela vägen från idé till slutprodukt och ger dig ett resultat som är optimerat efter dina förutsättningar.