Persiennkompaniet erbjuder plisségardiner i hela Stockholm

Plisségardinen är en slags veckad persienn av tyg som ger ett mjukt och ombonat intryck. Gardinen skärmar av solen likväl som inreder. Med olika struktur, mönster och gleshet på väven blir det möjligt att leka med ljuset och skapa den känsla i rummet som önskas. Bland plisségardiner finns ett stort utbud av olika vävar i allt från neutrala, sobra färger till mer färgstarka nyanser och spännande mönster.

Modern arkitektur innefattar även glaspartier i tak. Vi erbjuder därför plisségardiner för takfönster och fönster med oregelbunden form. Vi på Persiennkompaniet har många alternativ som fungerar på arbetsplatsen eller i offentliga miljöer. Självklart hjälper vi till med måttagning och professionell montering om så önskas.

Duette – cellgardin

Det finns även en typ av plisségardin som kallas för duette, eller cellgardin. Duetten har en speciell design med en väv med sexkantiga celler som binder stillastående luft, vilket ger goda värme- och ljudisolerande egenskaper. Det går att välja mellan ett stort utbud av vävar med olika grad av ljusdämpning till helt mörkläggande. Duetten kan manövreras med linor eller motor och monteras frihängande eller mellan glas.

I vår utställning på Gjutargatan 12 på Kungsholmen i Stockholm finns möjligheten att se plisségardiner och duetter i olika utföranden och vävar. För att ge er så bra rådgivning som möjligt från start ber vi er att boka tid med en av våra fönsterinredare.

  FöretagPrivatperson

  • Vi måttanpassar alla gardiner efter önskemål.
  • Vi lämnar tre års garanti på alla gardiner.
  • I vår utställning finns olika utföranden, material och färger.
  • Vi erbjuder alltid professionell måttagning och montering.

  Läs mer

  Plisségardiner som passar alla kontor interiörer

  Med snygga plisségardiner är det enkelt att skapa en unik och inbjudande atmosfär på såväl kontor och offentliga miljöer som hemma i ditt sovrum eller kök. Det vävda tyget skapar en mjuk och elegant känsla och med vår hjälp går de att måttbeställas efter just dina fönsters mått och form. Vi både tillverkar och monterar plisségardiner i hela Stockholm och har stor kunskap och erfarenhet när det kommer till solskyddsprodukter och fönsterinredning.

  Plisségardiner passar lika bra på egen hand för att skydda mot sol och insyn eller tillsammans med ett par snygga gardiner för att skapa ett ännu mer ombonat uttryck. Hos oss hittar du därför inte bara kvalitativa plisségardiner för kontor och hem i Stockholm, utan också en mängd snygga gardiner i olika stilar och utföranden. Oavsett vilket typ av solskydd eller fönsterinredning du är ute efter att köpa kan alltså vi på Persiennkompaniet hjälpa dig fram till det slutresultat du alltid drömt om. Boka gärna en tid med våra fönsterinredare för expertråd och få chansen att se våra produkter i verkligheten i vårt showroom i Stockholm. Där kommer du kunna se och känna på de olika tygerna och upphängningsanordningarna och på så sätt ha lättare att göra rätt val. Utöver plisségardiner för privatpersoner och företag i Stockholm kan du köpa persienner i Stockholm och lamellgardiner i Stockholm i högsta möjliga kvalitet. Funderar du på att bygga uterum i Stockholm hjälper vi dig även med detta och kan komma med smarta tips och råd för att skapa den perfekta förlängningen av byggnaden.

  Plisségardiner för hem och kontor i Stockholm

  Vi erbjuder plisségardiner i Stockholm tillverkade av tyger från välkända tillverkare för att erbjuda dig lång hållbarhet och stora valmöjligheter. Designen går att anpassa efter just dina fönster och passar därför utmärkt i både hemmet eller på kontoret. Snygga plisségardiner på ditt kontor i Stockholm kommer effektivt förhöja rummets atmosfär och känsla, samtidigt som de kommer hjälpa till att skapa en produktiv och ergonomisk arbetsmiljö. Beroende på vilken typ av väv du väljer kan du nämligen anpassa ljusinsläppet för att passa just dina behov. På ett kontor är det till exempel viktigt att stänga ute direkt solljus för att inte riskera störande reflektioner i datorskärmar och på tangentbord, medan plisségardiner i andra fall kan fungera som insynsskydd eller för rent estetiskt syfte. Välkommen att hitta rätt fönsterinredning för dina behov!