Vi erbjuder högkvalitativa och måttanpassade rullgardiner i Stockholm city

Få bort bländningen och blänket i skärmen på kontoret, förbättra inneklimatet eller mörklägg ett konferensrum  – rullgardiner har många funktioner och användningsområden. Skapa färgstarka accenter till den övriga inredningen eller matcha den detalj du vill lyfta fram. Hos oss på Persiennkompaniet finns ett stort sortiment av olika vävar, dekorativa och tekniska i olika utföranden.

Våra system har fina detaljer och passar i alla typer av miljöer. Fördelarna är flera. Man får effektiv solavskärmning eller mörkläggning där den behövs. Samtidigt döljs textilen nästan helt när den är upprullad. Våra rullgardiner går att få med olika typer av fästen och med eller utan kassett. Reglage och fästen finns i vitt, svart, grått eller rostfritt stål. Det finns även ett antal olika bottenlister att välja mellan.

Måttbeställ era rullgardiner

Ta hjälp av oss för att hitta rätt rullgardiner till ert kontor eller annan offentlig miljö. Självklart erbjuder vi måttagning samt montering av våra välutbildade montörer om så önskas. I vår utställning på Gjutargatan 12 på Kungsholmen i Stockholm finns det möjlighet att se olika utföranden och inspireras av olika typer av material, färger och mönster. För att få bästa möjliga rådgivning från start rekommenderar vi att ni bokar tid med en av våra fönsterinredare.

  FöretagPrivatperson

  • Vi måttanpassar alla rullgardiner efter önskemål.
  • Vi lämnar tre års garanti på alla rullgardiner.
  • I vår utställning finns olika utföranden, material och vävar.
  • Produkten går att motorisera.
  • Vi erbjuder alltid professionell måttagning och montering.

  Läs mer

  Rullgardiner som förbättrar ditt rum och arbetsyta

  Rullgardiner är ett smart sätt att förhöja ett rums atmosfär och samtidigt skapa möjligheten att stänga ute oönskat solljus i såväl hem som på arbetsplatser. Persiennkompaniet erbjuder försäljning och montering av rullgardiner runt om i Stockholm city och vägleder dig genom hela projektet – från idé till slutresultat. Vilket material, färg eller storlek som passar bäst beror på var de ska placeras och vilken funktion de ska ha. Därför skräddarsyr vi rullgardiner i Stockholm för både hem och kontor där alla har möjlighet att få det slutresultat just de önskar.

  En stor fördel med rullgardiner är att de i ena stunden kan täcka hela fönstret och skapa en behaglig och produktiv miljö, för att i andra rullas upp och skapa ett i princip osynligt intryck. Det är därför ett utmärkt alternativ för dig som är ute efter ett diskret och stilrent utseende, men som samtidigt vill njuta av de fördelar och funktioner som ett högkvalitativt solskydd kan bidra med. Vi erbjuder även persienner i Stockholm, men skillnaden här är att rullgardinerna är tillverkade i tyg som går att välja på i en mängd olika färger. Det gör att du kan få ett resultat som matchar företagets image eller få fram en produkt som matchar ditt hems existerande inredning. Hitta dina måttbeställda rullgardiner hos Persiennkompaniet i Stockholm och njut av effektiv solavskärmning eller mörkläggning, helt anpassade efter dina specifika behov och önskemål.

  Måttbeställda rullgardiner med showroom i Stockholm

  Vi på Persiennkompaniet både tillverkar och monterar rullgardiner i Stockholm i en mängd olika utföranden. Det gör att de passar lika bra på ett kontor eller i ett mötesrum som mörkläggning i ditt sovrum eller uterum. Med vår erfarenhet och kunskap tar vi fram en lösning som passar rummets och fönstrens uppbyggnad och våra kunniga montörer säkerställer en snabb och säker installation. Dessutom erbjuder vi hela tre års garanti på alla våra rullgardiner, vilket gör att du kan njuta av ditt solskydd i många år framöver.

  Du har möjlighet att titta närmare på vårt utbud genom att boka en visning i vårt showroom. Där kommer vår professionella personal berätta mer om de måttbeställda rullgardiner vi erbjuder i Stockholm och hur de kan förhöja intrycket i just ditt hem eller arbetsmiljö. Utöver solskydd som rullgardiner och persienner har du även möjlighet att måttbeställa kvalitativa gardiner, såsom plisségardiner i Stockholm och lamellgardiner i Stockholm, i en mängd olika färger, tyger och utföranden. Välkommen!