Vertikalmarkis VS62/VS72

VS62 och 72 är en stabil vertikalmarkis med smidig design. VS62 lämpar sig väl för bostäder och den större VS72, lämpar sig för större fönster på exempelvis butiker och kontorsfastigheter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret i styrskenor av aluminium.

Max bredd: 3 meter
Max höjd: 3 meter

VS62 manövreras som standard med vevbox, VS72 med utvändig vev. Som tillval finns manövrering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatisk styrning, sol- och vindautomatik samt fjärrkontroll.

Vi har en bred kollektion med högkvalitativa screenvävar. Valet av materialets färg, vävteknik och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Screenkollektionen innehåller vävar med flamskyddande egenskaper och är hälso- och kvalitetscertifierade enligt Öko-tex och Enduris.

VS62 finns som standard i vitt, grått och svart. VS72 finns i vitt och grått. Utöver dessa standardfärger kan man med något längre leveranstid få ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader. Det går även att lackera profilen i valfri RAL-kulör.

  FöretagPrivatperson

  • Vi måttanpassar alla markiser efter önskemål.
  • Vi lämnar tre års garanti på alla markiser.
  • I vår utställning finns markiser i olika utföranden och vävar.
  • Produkten går att motorisera.
  • Vi erbjuder alltid professionell måttagning och montering.