Rullgardiner

Få bort bländningen och blänket i skärmen på kontoret, förbättra inneklimatet eller mörklägg ett konferensrum  – rullgardiner har många funktioner och användningsområden. Skapa färgstarka accenter till den övriga inredningen eller matcha den detalj du vill lyfta fram. Hos oss på Persiennkompaniet finns ett stort sortiment av olika vävar, dekorativa och tekniska i olika utföranden.

Våra system har fina detaljer och passar i alla typer av miljöer. Fördelarna är flera. Man får effektiv solavskärmning eller mörkläggning där den behövs. Samtidigt döljs textilen nästan helt när den är upprullad. Våra rullgardiner går att få med olika typer av fästen och med eller utan kassett. Reglage och fästen finns i vitt, svart, grått eller rostfritt stål. Det finns även ett antal olika bottenlister att välja mellan.

Måttbeställ dina rullgardiner

Ta hjälp av oss för att hitta rätt rullgardiner till ditt hem, kontor eller annan offentlig miljö. Självklart erbjuder vi måttagning samt montering av våra välutbildade montörer om så önskas. I vår utställning på Gjutargatan 12 på Kungsholmen i Stockholm finns det möjlighet att se olika utföranden och inspireras av olika typer av material, färger och mönster. För att få bästa möjliga rådgivning från start rekommenderar vi att ni bokar tid med en av våra fönsterinredare.

  • Vi måttanpassar alla rullgardiner efter önskemål.
  • Vi lämnar tre års garanti på alla rullgardiner.
  • I vår utställning finns olika utföranden, material och vävar.
  • Produkten går att motorisera.
  • Vi erbjuder alltid professionell måttagning och montering.