Persiennkompaniet för arkitekter & inredare

Det finns många faktorer som styr valet av solavskärmning, estetiska önskemål, krav på energieffektivitet samt byggnadens konstruktion och placering. Persiennkompaniet ger dig stöd från första pennstrecket med att hitta rätt solavskärmningssystem eller textilier.

Projektledare Malin Klintström | Persiennkompaniet

Malin Klintström

Malin Klintström är en av våra projektledare med ansvar för samarbeten med arkitekter och inredare. Hon har arbetat med solskydd och textilier i snart tio år och är en god rådgivare och projektledare i stora som små projekt. Malins främsta specialitet är textilier och hon har lång erfarenhet av omfattande projekt tillsammans med några utav Sveriges mest framstående arkitekterbyråer och inredare.

Malin Klintström 
Mail: malin@persiennkompaniet.se
Tel: 070-957 60 24

  FöretagPrivatperson

  Projektledare Ellen Bihl | Persiennkompaniet

  Ellen Bihl

  Ellen har arbetat på Persiennkompaniet sedan 2014 och har under dessa år varit projektledare för Persiennkompaniets mest omfattande projekt inom textilier. Genom dessa projekt har hon samlat på sig gedigen kunskap och expertis inom textilier, solskydd och projektledning. Ellen delar ansvaret för våra samarbeten med arkitekter och inredare med Malin Klintström.

  Ellen Bihl  
  Mail: ellen@persiennkompaniet.se
  Tel: 070-519 26 15