Persiennkompaniet för entreprenörer & företag

Persiennkompaniet ser till att solavskärmningen är snabbt på plats och i drift. Genom att arbeta efter en väl definierad och dokumenterad arbetsprocess undviker vi onödiga misstag och bidrar därmed till att projektet genomförs inom tidplan och budget.

Kontakta oss för rådgivning kring ert projekt!

Jerry Sandelin är delägare i Persiennkompaniet och har arbetat med solskydd och fönsterinredning i snart 25 år. Han arbetar med våra största projekt tillsammans med stora företag, vissa av dem rikstäckande. Jerry har ett brett spektra av kunskap både vad gäller invändigt och utvändigt solskydd, och ser alltid till att ta fram den absolut bästa lösningen för kunden. Med ett gediget kontaktnät gör Jerry det möjligt för oss att leverera solskydd över hela landet.

Jerry Sandelin 
Mail: jerry@persiennkompaniet.se
Tel: 070-812 66 73

  FöretagPrivatperson

  Stephan Widholm | Persiennkompaniet

  Stephan började på Persiennkompaniet som administratör men har under de senaste åren vuxit till att bli en av Persiennkompaniets mest kunniga säljare. Stephan sitter på en enorm detaljkunskap och är specialist på tekniskt avancerade lösningar, framför allt inom uterum och markiser. För dig som är restaurangägare är Stephan helt rätt person att kontakta då han har stor erfarenhet av parasoller, segeltak, markiser och uterumslösningar till restauranger.

  Stephan Widholm 
  Mail: stephan@persiennkompaniet.se
  Tel: 070-957 60 21

   FöretagPrivatperson