Skapa ditt uterum i Stockholm med kvalitet från Renson och Weinor

Ett uterum är en förlängning av huset ut i grönskan och även en förlängning av säsongen. Oavsett om ni har en stor uteplats eller en liten altan går det att göra utomhusvistelsen ännu behagligare. Komplettera våra innovativa produkter med LED-belysning och värmare för att skapa den ultimata upplevelsen.

Vi på Persiennkompaniet är experter på skräddarsydda uterum och pergolamarkiser, och erbjuder några utav marknadens mest exklusiva uterum från belgiska Renson och tyska Weinor. Era behov och förutsättningar i kombination med vår expertis leder oss fram till den lösning som passar just er bäst.

Uterummen finns i många olika utföranden och är otroligt flexibla i sina tillbehör och val. Vill ni kunna vinkla upp taket, ta bort det helt eller ha flexibla och flyttbara väggar? Möjligheterna är oändliga. Uterummen kan lackas i valfri RAL-kulör och det finns ett stort utbud av olika vävar om så önskas.

Kika gärna igenom bilderna som vi visar som inspiration till hur uterummen kan utformas och användas. Vi har delat upp uterummen fördelat på olika modeller för att det ska bli lättare att få en översikt över vilka olika lösningar som finns.

Kontakta oss för råd och vägledning

För att vi ska kunna erbjuda så bra rådgivning som möjligt ber vi er att boka tid tillsammans med en av våra uterumsexperter. När ni kommit fram till vilken lösning som passar just er bäst hjälper vi självklart till med måttagning och montering. Passa även på att titta på våra invändiga solskyddsprodukter, som gardiner, rullgardiner, lamellgardiner och persienner. Välkomna!