Uterum Stockholm: Skapa den ultimata upplevelsen

Ett uterum är en förlängning av huset ut i grönskan och även en förlängning av säsongen. Oavsett om ni har en stor uteplats eller en liten altan går det att göra utomhusvistelsen ännu behagligare. Komplettera våra innovativa produkter med LED-belysning och värmare för att skapa den ultimata upplevelsen och det perfekta uterummet i Stockholm

Vi på Persiennkompaniet är experter på skräddarsydda uterum och pergolamarkiser, och erbjuder några utav marknadens mest exklusiva uterum från belgiska Renson och tyska Weinor. Era behov och förutsättningar i kombination med vår expertis leder oss fram till den lösning som passar just er bäst.

Uterummen finns i många olika utföranden och är otroligt flexibla i sina tillbehör och val. Vill ni kunna vinkla upp taket, ta bort det helt eller ha flexibla och flyttbara väggar? Möjligheterna är oändliga. Uterummen kan lackas i valfri RAL-kulör och det finns ett stort utbud av olika vävar om så önskas.

Kika gärna igenom bilderna som vi visar som inspiration till hur uterummen kan utformas och användas. Vi har delat upp uterummen fördelat på olika modeller för att det ska bli lättare att få en översikt över vilka olika lösningar som finns.

Kontakta oss för råd och vägledning

För att vi ska kunna erbjuda så bra rådgivning som möjligt ber vi er att boka tid tillsammans med en av våra uterumsexperter. När ni kommit fram till vilken lösning som passar just er bäst hjälper vi självklart till med måttagning och montering. Passa även på att titta på våra invändiga solskyddsprodukter, som gardiner, rullgardiner, lamellgardiner och persienner. Välkomna!

  FöretagPrivatperson

  Läs mer

  Att bygga ett uterum hemma i Stockholm är att skapa närhet till naturen

  Ett uterum i Stockholm är ett utmärkt sätt att utnyttja dina kvadratmeter. Det blir en förlängning av huset ut i grönskan och ljuset, men även en förlängning av säsongen. Fyll ditt hem med mer ljus och närhet till naturen. Genom att bygga ett inglasat uterum i Stockholm får du en harmonisk plats som du kan utnyttja även under de lite regnigare och svalare månaderna, men utan att frysa. Kryp upp under en filt i höstmörkret med varma lampor och levande ljus, eller se snön falla på träden medan du sitter bland värmare med en varm kopp te.

  Naturen tycks bli allt viktigare för oss då vi lever i ett stressigt samhälle och med ett uterum får du tid för reflektion och lugn genom att befinna dig närmre naturen och trädgården. Oavsett om ni har en stor uteplats eller en liten altan går det att göra utomhusvistelsen ännu behagligare.

  Bygg ett inglasat uterum och få en oas där du kan komma närmare naturen och hitta ett lugn. I uterummet kan du äta middag, ha gäster över på en drink eller koppla av med en bok eller en kopp te och samla kraft inför morgondagen.

  Skapa ditt uterum i Stockholm med kvalitet från Renson och Weinor

  Komplettera våra innovativa produkter med LED-belysning och värmare för att skapa den ultimata upplevelsen i ditt hem i Stockholm. Att skapa platser som ger energi och harmoni till ditt hem är att skapa rum för återhämtning.

  Vi på Persiennkompaniet är experter på skräddarsydda uterum och pergolamarkiser. Vi är vana vid att ta fram lösningar som passar våra kunders behov och vi erbjuder några av marknadens mest exklusiva uterum från belgiska Renson och tyska Weinor. Dessa är ledande premiumvarumärken som håller hög kvalitet där vi är en av få återförsäljare i Stockholm.

  Vi följer era behov och förutsättningar och i kombination med vår expertis leder det fram till den lösning som passar just er. Med mångårig kunskap och som experter inom området är vi trygga i att vi kommer kunna tillgodose och skapa dina visioner efter dina önskemål.

  Att bo i Sverige med det nordiska klimatet kan innebära begränsningar och ett av dem är soltimmarna. Genom att bygga ett uterum hemma i Stockholm ger du dig själv en stor fördel av att kunna nyttja ljuset och få chans till mer harmoni i vardagen då ljus är en betydande faktor för vårt välmående.

  Uterummen finns i många olika utföranden och är otroligt flexibla när det kommer till tillbehör och val. Vill ni kunna vinkla upp taket, ta bort det helt eller ha flexibla och flyttbara väggar? Möjligheterna är oändliga. Uterummen kan lackas i valfri RAL-kulör och det finns ett stort utbud av olika vävar om så önskas. Låt fantasin och visionerna flöda.

  Kika gärna igenom bilderna som vi visar som inspiration till hur uterummen kan utformas och användas. Vi har delat upp uterummen fördelat på olika modeller för att det ska bli lättare att få en översikt över vilka olika lösningar som finns.

  Vill du bygga inglasat utomhus i Stockholm? Kontakta oss för råd och vägledning

  Vi ser till dina unika behov och förutsättningar när du är intresserad av att bygga ett uterum. Med rätt frågor lyckas vi få en helhetsbild som ger oss samma vision för att du ska kunna hitta det som passar dina drömmar. Vi försöker även se till att anpassa oss till din prisklass när du ska bygga uterum till hemmet i Stockholm eller köpa markiser till kontoret i Stockholm.

  För att vi ska kunna erbjuda en så bra rådgivning som möjligt när du vill bygga ett uterum i Stockholm ber vi att boka in en tid tillsammans med en av våra experter. När ni kommit fram till vilken lösning som passar just er bäst finns vi här för att hjälpa till med måttagning och montering, så att allt blir precis som ni vill ha det. Vi rekommenderar er även att passa på att titta på våra invändiga solskyddsprodukter, som gardiner till hemmet i Stockholm eller plisségardiner till kontoret i Stockholm.

  Välkomna!