fbpx
Offertförfrågan

Ellen Bihl blir ny VD för Persiennkompaniet

Ellen Bihl har utsetts till ny VD för Persiennkompaniet Norden AB. Hon tillträder tjänsten den 1 april och efterträder Fredrik Bihl som är grundare av Persiennkompaniet.

Ellen är idag projektledare och marknadsansvarig på Persiennkompaniet och har arbetat inom bolaget sedan 2014.

– Det är med stor ödmjukhet, energi och passion som jag går in i rollen som VD för Persiennkompaniet. Det är ett bolag med både hjärta och hjärna som jag med stort engagemang fått lära känna ordentligt de senaste tio åren. Persiennkompaniet har genomfört en stor utvecklingsresa och vi står nu rätt positionerade, rustade och redo för fortsatt expansion, kommenterar Ellen Bihl.

– Jag känner stor glädje över att Ellen har tackat ja till rollen som VD för Persiennkompaniet. Ellen är helt rätt person att axla denna roll för att leda Persiennkompaniet fortsatt framåt. Ellen har en fingertoppskänsla för affären och rätt mindset att utveckla bolaget in i framtiden, säger Fredrik Bihl, tidigare VD för Persiennkompaniet.

Persiennkompaniet grundades av Fredrik Bihl 1993 och efter 30 år som verksam VD lämnar han över stafettpinnen och tillträder som projektledare på Persiennkompaniet. Företaget har under de senaste åren haft en stark tillväxt och blivit allt mer etablerad som den stora aktören inom solskydd och fönsterinredning. Med ny VD kan Persiennkompaniet fortsätta sin tillväxt genom att utveckla marknaden för solskyddslösningar.