fbpx
Offertförfrågan

Arkitekter och inredare

Vi hjälper arkitekter och inredningsarkitekter att skapa utrymmen där funktionalitet och estetik förenas! På Persiennkompaniet fokuserar vi på att erbjuda skräddarsydda lösningar inom inredningstextilier och solskydd som förstärker arkitekturen och förbättrar både arbets- och boendemiljön. Tillsammans skapar vi trivsamma miljöer som både är vackra och funktionella!

Arkitekter & Inredare

Du ritar, vi förverkligar

Tillsammans med dig skapar vi vackra, trivsamma och genomtänkta miljöer med hjälp av solavskärmning, gardiner och inredningstextilier. Med slutkundens behov i fokus kan vi erbjuda unika lösningar för alla projekt. Det finns oändligt med möjligheter där vi hjälper dig att förverkliga din vision på ett mer hållbart sätt.

Din idé och vision. Vår passion och expertis.

Persiennkompaniet har lång erfarenhet av projekt tillsammans med skickliga arkitekter och inredare. Tillsammans med din vision och vår expertis skapar vi unika lösningar för stora som små projekt där människor kan arbeta, leva och må bra.

  • Vi måttanpassar alla produkter efter behov och önskemål
  • Vi erbjuder måttbeställda helhetslösningar
  • Vi erbjuder rådgivning och konsultation på plats av en expert
  • Vi skapar tillsammans trivsamma och attraktiva inom- och utomhusmiljöer
  • Vi lämnar 3 års garanti på alla våra produkter

Så här jobbar vi

Vi är med och skapar en unik atmosfär där ert behov står i fokus.

En viktig del för oss är att förstå problematiken och hitta den bästa lösningen som passar er. Vi har god erfarenhet av att göra en bedömning vad som lämpar sig bäst för olika miljöer. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som är noggrant utvalda, allt från markiser till gardiner. Med rätt lösning har vi tillsammans möjlighet att skapa eleganta och trivsamma inom- och utomhusmiljöer.

Innovativa lösningar

Varje byggnad, kontor eller hus ställer idag höga krav på solavskärmning. Tillsammans med era önskemål och krav hittar vi den bästa lösningen för ett behagligt inomhusklimat förenat med design, estetik och innovation.

Vi har utfört många projekt tillsammans med Arkitekter & Inredare. Här kan du se våra referensprojekt.

Vi skapar trivsamma miljöer
tillsammans med dig

Vi skapar vackra, trivsamma och genomtänkta miljöer med hjälp av solavskärmning, gardiner och textilier tillsammans med dig. Du ritar och vi förverkligar din vision.