fbpx
Offertförfrågan

Solskydd för fastighetsägare

Vi hjälper dig att skapa utrymmen där funktionalitet och estetik förenas! På Persiennkompaniet fokuserar vi på att erbjuda skräddarsydda lösningar inom solskydd och inredningstextilier som förstärker arkitekturen och förbättrar både arbets- och boendemiljön. Vår breda utbud av innovativ design och praktisk användbarhet har hjälpt många inredningsarkitekter, företag och fastighetsägare att skapa miljöer som är både estetiskt tilltalande och funktionella.

Fastighetsägare

Din solskyddspartner

Med stor erfarenhet från alla typer av byggnader kan vi garantera att vi har solskydden för er fastighet. Vi ser över fastighetens förutsättningar och era behov och hittar den bästa lösningen för er. Vi erbjuder både invändiga solskydd, bland annat persienner och rullgardiner. Men också utvändiga solskydd såsom fönstermarkiser, pergolamarkiser och vertikalmarkiser.

Gunnar Larsson, Nyfosa AB

Vi på Nyfosa är ett bolag med fastigheter för 34 miljarder SEK i vårt bestånd och Persiennkompaniet är en pålitlig och kunnig leverantör av solskydd till våra fastigheter.

Gunnar Larsson, Nyfosa AB Fastighetsbolag

Vi hjälper er att hitta
solavskärmningen för er fastighet

Vi guidar er till en solskyddslösning som passar just er. Som en del av detta gör vi en behovsanalys och undersöker förutsättningarna på plats.

Tre fördelar med effektiva solskydd

Effektivt solskydd gynnar både er och hyresgästen genom att ge en behaglig inomhusmiljö samtidigt som det drar ner driftkostnaderna för er fastighet.

En hållbar solskyddslösning

Miljö och hållbarhet blir allt viktigare i världen vi lever i. Solskydden hjälper till med detta genom att minska energikonsumtionen i er fastighet när ACn används mindre.

Håll nere driftkostnaderna

Med ett effektivt solskydd håller ni nere driftkostnaderna för fastigheten. Detta då solskydden hindrar värmen från att komma in vilket leder till mindre användning av nedkylningssystem.

Nöjda hyresgäster

Med solavskärmning som skyddar mot bländning, värme och insyn får ni nöjda hyresgäster. De slipper varma dagar på kontoret med bländning när vårsolen kikar fram.