fbpx
Offertförfrågan

Ljudabsorberande textilier

Gardiner för bättre akustik och effektiv ljudisolering

Akustik på arbetsplatsen är viktigt. Ljud i form av buller kan vara ett stort problem på bland annat kontor, restauranger, förskolor, skolor eller i offentliga miljöer. Ljudisolering med gardiner hjälper mycket! Har ni problem med höja ljudnivåer och är i behov av en effektiv ljudabsorberande lösning? Vi har ett brett utbud av olika måttbeställda ljudisolerande textilier och gardiner från Kvadrat, Designers guild, Astrid m.fl. som förbättrar arbetsmiljön.

Välj rätt lösning för minskad ljudnivå

Vi erbjuder allt från eleganta ljudabsorberande gardiner till funktionella lamellgardiner som hjälper er i arbetsmiljön.

Gardiner som dämpar ljud

Vi erbjuder ett brett utbud av gardiner, med allt ifrån ljudabsorberande tyger som minskar ljudnivån till mörkläggande och värmeisolerande tyger.

Rullgardiner för bättre akustik

Rullgardinen är en effektiv och funktionell lösning som vanligtvis placeras i fönster. Den skapar ett svalare inomhusklimat men gör också att bländning reduceras samt att akustiken förbättras.

Lamellgardiner som dämpar ljud

Lamellgardinen är ett funktionellt, stilrent och praktiskt solskydd som passar bra i offentlig miljö. Vinkla lamellerna för att själva bestämma hur mycket ljud som släpps igenom.

Fortfarande osäker på vilken
lösning som passar er bäst?

Ni är välkomna att kontakta oss så hjälper vi er vidare.