fbpx
Offertförfrågan
Våra lösningar

Skyltning

Har ditt kontor, restaurang, butik eller hotell behov av skyltning? Låt markisen fungera som en reklampelare. Vi har ett brett utbud av markiser och parasoll som hjälper ditt företag och varumärke att bli mer synligt.

Lösningar för skyltning

I vårt breda sortiment av solskydd och fönsterinredning erbjuder vi även tryck. Låt era solskydd bli en del av er skyltning.

Fortfarande osäker på vilken
lösning som passar er bäst?

Ni är välkommen att kontakta oss så hjälper vi er vidare.

Markiser med tryck som reklampelare

Som komplement till våra produkter så erbjuder vi tryck av logga eller symbol enligt era önskemål och er grafiska profil. Med tryck på ert solskydd blir det er nästa reklampelare.

Markis med tryck

Markiser skyddar inte bara mot sol och värme, de kan också fungera som en reklampelare om ni väljer att ha tryck på de. Tryck er logo, slogan eller tagline och matcha med en väv i er accentfärg.

Skyltning markis

Låt ert solskydd bli en del av er skyltning. Med markiser i era accentfärger utmärker ni er och gör det enklare för era besökare att hitta rätt. Vi hjälper er att hitta rätt produkt och guidar er genom val av färg och material i enlighet med er grafiska profil.

Bygglov för markis med tryck

Att få sätta upp en markis med tryck kan innebära att du som företagare behöver ansöka om bygglov hos kommunen. Kolla upp vad som gäller för just din verksamhet.