fbpx
Offertförfrågan

Solskyddslösningar för byggprojekt

Vi erbjuder skräddarsydda solskyddslösningar för ditt byggprojekt som förenar funktionalitet med estetik. Vi levererar solskydd som förstärker byggnadernas arkitektoniska kvaliteter samtidigt som de optimerar arbets- och boendemiljöer.

Byggprojekt

Din nya solskyddspartner

Persiennkompaniet har levererat solskydd till byggprojekt och byggbolag i många år och har erfarenhet av både stora och små projekt. Vi har kompetensen ni behöver och räknar gärna på ert projekt redan i anbudsskedet. Vi hjälper er att välja rätt solskydd för projektet. I vårt breda sortiment har vi bland annat rullgardiner, markiser och gardiner.

Våra projekt

Rullgardiner & markiser till byggprojekt

Under åren har vi framgångsrikt levererat alla möjliga solskyddslösningar till byggprojekt. Allt från integrerade rullgardiner eller markiser till komplicerade taksystem med tillhörande styrning. Läs mer om våra referensprojekt.

Vi gör solavskärmning
enkelt

Vi finns med från anbudsskede till färdig leverans. Vi räknar, projektleder, hittar lösningar, måttar, levererar och monterar. När projektet är klart finns vi självklart till hands för slutkunden.

Solavskärmning för stora och små projekt

I takt med att byggnader blir mer avancerade ställs högre krav på arbetsprocesserna i en nybyggnation. Vi är med från anbud till leverans och är behjälpliga i frågor som dyker upp under resan.

Anbudsskedet

Vi är gärna med och räknar på era projekt. Vi bistår även med med förslag på kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Under projektet

Under projektet så sköter vi måttagning, samordning med andra yrkesgrupper och montage av våra produkter. Solskydden monteras av behöriga installationstekniker.

Efter projektet

När projektet är avslutat så levererar vi slutdokumentation och är behjälpliga gentemot slutkunden om kompletteringar önskas eller frågor dyker upp.