Våra lösningar

Mörkläggning

Ljus kan vara ett stort problem på bland annat kontor, restauranger, hotell eller butiker. Har din verksamhet behov av mörkläggning så erbjuder vi ett brett utbud av olika produkter som förbättrar mörkläggningen i era lokaler.

Lösningar för mörkläggning

I vårt sortiment har vi flera effektiva lösningar för mörkläggning, välj mellan hängande textilier och mörkläggande rullgardiner.

Fortfarande osäker på vilken
lösning som passar er bäst?

Ni är välkomna att kontakta oss så hjälper vi er vidare.

Välj rätt lösning för mörkläggning

Vi har flera olika lösningar som bidrar till god mörkläggning. Vi erbjuder allt från eleganta mörkläggande gardiner till funktionella mörkläggande rullgardiner.

Mörkläggningsgardiner

Gardiner är en effektiv mörkläggningslösning som skapar ett ombonat och elegant intryck för en mer trivsam arbetsplats. För bäst mörkläggning rekommenderar vi veckbandsgardiner.

Mörkläggningsrullgardiner

Rullgardiner finns i flera modeller och går att få med mörkläggande väv som inte släpper igenom något ljus alls. Detta är en bra lösning för föreläsningssalar eller mötesrum där det ska bli helt mörkt för exempelvis en projektor eller liknande.

Gardiner och rullgardiner med motor

Med en motor till gardinen eller rullgardinen så automatiseras produktens drift och gör jobbet åt dig, tryck på en knapp så är du redo för föreläsningen eller mötet.