fbpx
Offertförfrågan
Våra lösningar

Mörkläggning

Ljus kan vara ett stort problem på bland annat kontor, restauranger, hotell eller butiker. Har din verksamhet behov av mörkläggning så erbjuder vi ett brett utbud av olika produkter som förbättrar mörkläggningen i era lokaler.

Lösningar för mörkläggning

I vårt sortiment har vi flera effektiva lösningar för mörkläggning, välj mellan hängande textilier och mörkläggande rullgardiner.

Fortfarande osäker på vilken
lösning som passar er bäst?

Ni är välkomna att kontakta oss så hjälper vi er vidare.

Välj rätt lösning för mörkläggning

Vi har flera olika lösningar som bidrar till god mörkläggning. Vi erbjuder allt från eleganta mörkläggande gardiner till funktionella mörkläggande rullgardiner. Vilken ska man välja och vilka är fördelarna med respektive val?

Mörkläggningsgardiner

Gardiner är en effektiv mörkläggningslösning som skapar ett ombonat och elegant intryck för en mer trivsam arbetsplats. För bäst mörkläggning rekommenderar vi veckbandsgardiner. Fördelen med mörkläggningsgardiner är inte bara att rummet blir mörkt för eventuella presentationer på tv-skärmar och liknande utan att de även bidrar till att rummet blir svalare då solens strålar blockeras från att tränga in i rummet. Perfekt för att hålla en svag och behaglig temperatur på kontoret även på sommaren.

 

Mörkläggningsrullgardiner

Rullgardiner finns i flera modeller och går att få med mörkläggande väv som inte släpper igenom något ljus alls. Detta är en bra lösning för föreläsningssalar eller mötesrum där det ska bli helt mörkt för exempelvis en projektor eller liknande. Vid användning av en rullgardin så sitter gardinkanten tätt mot väggen vilket innebär att eventuella glipor för ljusinsläpp undviks. Det ger därför en 100% garanti vad gäller mörker och passar även vid montering i nisch eller takfönster.

 

Gardiner och rullgardiner med motor

Med en motor till gardinen eller rullgardinen så automatiseras produktens drift och gör jobbet åt dig, tryck på en knapp så är du redo för föreläsningen eller mötet. Med denna smarta lösning så slipper du resa dig upp ur kontorsstolen när gardinen behöver fällas upp eller ner.