Offertförfrågan
Projekt

Våra projekt

Vi har levererat solskydd och fönsterinredning till ett brett urval av kunder genom åren. Idag besitter vi kompetens i allt från solskydd till byggprojekt till fönsterinredning till nya kontor.

Företag & Entreprenörer

Tillsammans skapar vi attraktiva miljöer med solavskärmning

Vi på Persiennkompaniet har lång erfarenhet och expertis av projekt tillsammans med företag och entreprenörer. Vi levererar solskydd och fönsterinredning där vi är med och skapar unika helhetslösningar för både invändiga och utvändiga projekt.

Solskydd för företag & entreprenörer

Med vår expertis får ni ett solskydd som är anpassad för era lokaler, medarbetare och mycket annat. Vi hjälper er i val av lösning, färg och form.

  • Vi måttanpassar alla produkter efter behov och önskemål
  • Vi erbjuder rådgivning och konultation på plats av en expert
  • Vi lämnar 3 års garanti på alla våra produkter
  • Vi erbjuder måttbeställda helhetslösningar för både inne- och utomhusmiljöer
Jeanette Henningsson

Att välja Persiennkompaniet som leverantör av textilier och solskydd är självklart för oss. Vi kan lita på att de tar fram den bästa lösningen som passar våra behov och samtidigt levererar de produkter som är estetiskt tilltalande, funktionella och håller hög kvalitet.

Jeanette Henningsson Cushman & Wakefield

Vi skapar framtidens arbetsmiljö
tillsammans med dig

Vi levererar solskydd och fönsterinredning med unika helhetslösningar för både invändiga och utvändiga projekt. Tillsammans utformar vi attraktiva och trivsamma miljöer för ditt projekt.

Markiser, rullgardiner och gardiner till ditt företag

Idag ställs det höga krav på en bra lösning för solavskärmning på arbetsplatser och för olika verksamheter. Med anpassade helhetslösningar hjälper vi er att skapa en bättre och mer behaglig inom- och utomhusmiljö.

Personlig vägledning & rådgivning

Med vår expertis hjälper vi dig att ta fram innovativa och smarta helhetslösningar för ditt projekt. Vi brinner för att vara med och skapa framtidens arbetsplats. Med vår kompetens gör vi din arbetsmiljö mer attraktiv och din vardag lite bättre. Vi vägleder, hjälper och inspirerar dig för att hitta kostnadseffektiva solskyddslösningar.

Smarta solskyddslösningar

Vi erbjuder måttanpassade markiser, måttbeställda gardiner och andra unika solskyddslösningar. Med ett automatiserat solavskärmningssystem får du ett bättre inomhusklimat som gör att energiförbrukningen minskar. Vi har anpassade och designade helhetslösningar till ditt projekt eller din arbetsplats i Stockholm.

Installation & garantier

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du beställer produkter från oss och därför lämnar vi tre års garanti på ditt solskydd. Din solskyddslösning monteras av behöriga installationstekniker.