Projekt

Våra projekt

Vi har levererat solskydd och fönsterinredning till ett brett urval av kunder genom åren. Idag besitter vi kompetens i allt från solskydd till byggprojekt till fönsterinredning till nya kontor.

Privatpersoner

Vi skapar trivsamma utomhusmiljöer för ditt hem

Persiennkompaniet har lång erfarenhet av utvändiga solskyddslösningar till privatpersoner. Tillsammans med din vision och vår expertis skapar vi eleganta och trivsamma lösningar för stora som små projekt där du kan bo, leva och må bra.

Ett hem att glädjas åt

Terrass, balkong, uteplats eller ditt fönster. Oavsett om du bor i hus eller lägenhet så har vi smarta och eleganta utomhuslösningar för alla. Behöver du en markis som pryder din uteplats eller en pergola som du kan spendera tid i året om? Tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen för ett behagligt inom- och utomhusklimat förenat med design och innovation. Kontakta oss för rådgivning.

  • Vi måttanpassar alla markiser & uterum efter behov och önskemål
  • Våra högkvalitativa produkter finns i flera modeller och färger
  • Vi erbjuder automatiserade markiser som gör jobbet åt er
  • Vi erbjuder rådgivning och konsultation på plats av en expert
  • Vi lämnar 3 års garanti på alla våra markiser & pergolas

Andra sommaren i vårt uterum och vi kunde inte varit mer nöjda. Vi har redan hunnit med flera middagar där vi fått användning för glasväggarna och värmaren. Fantastiskt att kunna skifta ute till inne utan att behöva flytta på sig.

Privatperson

Idag var första soliga vårdagen in action och vilken skillnad! Istället för att stiga in i en varm vägg möttes jag av ett normalt tempererat inomhusklimat, bästa investeringen sen vi flyttade hit för 10år sedan (och då har vi ändå installerat AC också).

Privatperson

Ditt hem, din lösning

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter för utvändig solavskärmning. Nedan har vi samlat några av de vanligaste produkterna och lösningarna för en mer trivsam och behaglig miljö.

Fönstermarkiser för värmereducering

Fönstermarkiser är ett bra solskydd där du kan reglera ditt ljusinsläpp och din innertemperatur för ett behagligare och svalare inomhusklimat.

 

Markis för solavskärmning

En markis ger skugga och skapar ett behagligare utomhus- och inomhusklimat när du behöver det. En markis skyddar mot stark värme och intensivt ljus men skapar också fler sittplatser.

Uterum & Pergola för alla årstider

En skräddarsydd pergola eller en pergolamarkis är perfekt för dig som vill njuta och utnyttja din uteplats årets alla dagar oavsett väder. Förläng säsongen och skapa den ultimata upplevelsen i ett vackert exklusivt uterum även under vinterhalvåret.

Din dröm,
vi förverkligar

Vi skapar eleganta och trivsamma lösningar för stora som små projekt där du kan bo, leva och må bra.