fbpx
Offertförfrågan
Våra lösningar

Vi skräddarsyr din solskyddslösning

På Persiennkompaniet har vi allt inom solskydd och inredningstextilier. Vi skapar måttbeställda och skräddarsydda lösningar för alla sorters projekt och är med och gör din arbetsmiljö mer attraktiv genom att hjälpa dig att hitta rätt designad solskyddslösning till högsta kvalité.

Solskyddslösningar som gör skillnad

Våra produkter är inte bara produkter utan även problemlösare som kan hjälpa till att reducera värme, skapa fler sittplatser och mycket mer. Vi finns med från början och guidar er till en lösning som passar er.

Med specialtillverkade solskydd får ni lösningar som passar för er fastighet. Vi erbjuder solskyddslösningar för både in-och utsidan och i vårt breda sortiment finner ni allt från pergola till rullgardiner.

En lösning för alla

Alla byggnader och fastigheter kan ha sina solrelaterade problem. Det kan handla om en vacker och anrik kontorslokal med dålig akustik eller en modern glasbeklädd byggnad med värmeproblem. I vårt breda sortiment har vi produkter för varje tillfälle, vi har akustiska gardiner för den anrika kontorslokalen och vertikalmarkiser för den moderna byggnaden i glas.

Era förutsättningar kanske är helt annorlunda, men vi vågar ändå lova att vi har ett solskydd som passar er. Kontakta oss redan idag så ser vi över era behov och önskemål.

Tillsammans skapar vi
trivsamma miljöer

Med vår expertis skapar vi trivsamma inom- och utomhusmiljöer. Vi vägleder och inspirerar dig för att hitta rätt solskyddslösning. Persiennkompaniet är med dig från första idé till färdig installation.

Vi hjälper er att hitta rätt solskydd

Det är inte alltid lätt att veta vilken solskyddslösning som är bäst. Därför finns vi med under hela processen, från kartläggning av behov till montage och eftervård.

Behovsanalys

Vi börjar alltid processen med en behovsanalys för att se vad ni har för behov och förutsättningar. Här tar vi hänsyn till både visuella önskemål och funktionella aspekter och delar med oss av vår expertis.

Lösningen för er

När vi kartlagt era behov fokuserar vi på att hitta en solskyddslösning som passar ert projekt. Därefter kollar vi tillsammans på prover och skapar en prisbild.

Montage av solskydd

När vi kommit fram till en lösning hjälper vi självklart till att montera och ser till att solskyddet  får de förutsättningarna som behövs för få en lång livslängd.