fbpx
Offertförfrågan
Om oss

Vi är Persiennkompaniet

På Persiennkompaniet kombinerar vi funktion och design och vägleder er i valet av ert nästa solskydd. Med vår tekniska expertis och kunskap i design hjälper vi er att hitta rätt lösning.

160+

Sammanlagd erfarenhet i år i branschen

3

Vinnare av solskyddspriset tre år i rad

20 000+

Utförda projekt

Om Persiennkompaniet

Vi är en del av Storskogen Group AB koncernen. Idag är Persiennkompaniet ett varumärke, en stor aktör och ett väletablerat bolag inom solskydd och fönsterinredning. Tillsammans med Storskogens dotterbolag Riviera Markiser & Persienner AB är vi en av Sveriges ledande koncerner för måttanpassade in- och utvändiga solskyddslösningar.

Vi strävar alltid efter att ge dig och ditt företag den bästa lösningen utifrån just era behov till bästa kvalité. Med oss får du en partner som är där när du behöver, eller lite innan. Vi har stort intresse i att hänga med på förändringsresan och utvecklingen inom solskydd. Därför satsar vi helhjärtat på att utbilda medarbetare för att hela tiden öka kunskapen.

Vår passion och expertis är solskydd

Persiennkompaniet är solskydd- och textilinredningsbolaget som alltid vill gå steget längre. Vi brinner för att vara med och skapa framtidens arbetsplats. Vårt fokus är huvudsakligen företagsmarknaden. Och med en komplett lösning och djup kompetens tar vi oss an ditt projekt och skapar en trivsam vardag där människor kan leva och må bra. 

Persiennkompaniet har länge jobbat målmedvetet för att vara landets främsta specialister på solskyddslösningar och fönsterinredning. Med expertis, erfarenhet och ett stort engagemang vill vi visa att solskydd lönar sig. Vi är med dig genom hela resan och kommer att vägleda och inspirera.

Fakta om Persiennkompaniet

Vår historiaÄgareStyrelseSolskyddsleverantör

Persiennkompaniet grundades på 90-talet och var då ett litet bolag med stora visioner. Fokus låg på persienner och specifikt träpersienner. Sedan dess har företaget byggt vidare på de grundvärden som fanns med från början.

Idag levererar Persiennkompaniet solskydd i hela landet och är det självklara valet av solskyddsleverantör för flera företag och privatpersoner. Detta gör att vi kan fortsätta med vår passion att ta fram lösningar för era behov och ge er det bästa solskyddet efter era förutsättningar.

En seriös partner

När ni ska göra om ert kontor, uppföra en ny byggnad eller när ni vill ha det härligare på er uteplats. Persiennkompaniet finns med från första idé till färdig lösning och hjälper er även med eftervård av era produkter. Slipp strul med batterier och programmering och njut istället av en lugn eftermiddag under markisen.

På Persiennkompaniet erbjuder vi serviceavtal och lämnar dessutom tre års garanti på alla våra produkter. Kontakta oss för mer information.

Fakta om Miljö & Hållbarhet

Hur ser ni på miljö och hållbarhet?Vår miljöorganisationVår miljöpolicyGällande hållbarhet, ställer ni några krav på era leverantörer?Hur arbetar ni med hållbarhet?Vi är stolta vinnare av
Svenska Solskyddspriset 2022

Med hjälp av specialtillverkade solskydd skapar vi attraktiva miljöer att arbeta, leva och trivas i. Persiennkompaniet har en lösning för ditt projekt.