fbpx
Offertförfrågan

En guide till uterum i Stockholm: Fördelarna med uterum för restauranger, hotell och andra verksamheter

Ett uterum ser inte bara bra ut, det innebär också möjligheten att utnyttja ert utomhusutrymme på bästa sätt och skapa ekonomiska fördelar för er verksamhet.  Restauranger, bröllopsmottagningar, yacht-klubbar och så många andra typer av företag har sett en ökning i antal kunder och sin omsättning efter de investerat i ett uterum i Stockholm och utökat sin kapacitet att ta emot gäster under alla fyra säsonger. Det bästa med ett uterum i Stockholm är att det kan byggas på ett befintligt utrymme på hälften av tiden och till hälften av kostnaden jämfört med en traditionell utbyggnad.

Fördelarna med ett uterum i Stockholm

Nedan följer de kommersiella fördelarna ni kan förvänta er efter ni byggt ett uterum för er lokal i Stockholm.

Gästerna kan njuta av vyn utanför er verksamhet året om

Om ni har en uteplats med en vacker utsikt, varför skulle ni inte utnyttja detta och låta dina gäster njuta av den året om istället för bara några månader? En trevligare miljö lockar in fler gäster och får dem att komma tillbaka.

Öka din ROI (Return On Investment)

Om er uteplats inte kan ta emot gäster under årets alla säsonger och alla typer av väder så förlorar ni affärer som annars skulle maximera er vinstmarginal.

Mer förvaringsutrymme

Med ett uterum i Stockholm behöver ni inte ställa undan utemöblerna i något fuktigt skjul eller dammig vind när vintern är runt hörnet. Istället kan den stå varmt, torrt och säkert i uterummet för att användas året runt.

Bygg ett inglasat uterum i Stockholm inför sommarens värmebölja

Ett uterum i Stockholm är den ideala lösningen att se till att era gäster är bekväma och nöjda året om. Många gäster, speciellt i Sverige, föredrar att sitta ute och njuta av solen. Men även den svenska solen kan bli för varm eller för ljus när man till exempel vill njuta av en bit mat. Ett inglasat uterum i Stockholm är den perfekta lösningen för att ge era gäster en behaglig plats att äta utomhus utan att behöva blir störd av starkt solljus eller irriterande insekter.

Ett inglasat uterum i Stockholm innebär följande fördelar:

  • Minimal värmeförlust i ert uterum som främjar ett stabilt inomhusklimat som är behagligt och enkelt att sköta om
  • Stora glaspaneler som tillåter er gäster att njuta av utomhusmiljön
  • Skydd mot allergener som pollen, såväl som vind, regn och UV-strålning
  • Mindre buller och ljud från utomhus
  • Ett attraktivt utseende som är lockande för förbigående

Är det dags att investera i ett uterum för er lokal i Stockholm?

Kontakta Persiennkompaniet redan idag. Vi hjälper er att bygga ett uterum i Stockholm baserat på era behov och er smak och ser till att det kompletterar resterande arkitektur och det unika utseendet på er lokal.  

Persiennkompaniet erbjuder några av marknadens mest exklusiva uterum i Stockholm och pergolamarkiser och är experter på måttbeställda lösningar. Möjligheterna är oändliga när du väljer att bygga ett uterum i Stockholm tillsammans med oss.

Vi på Persiennkompaniet arbetar alltid med smarta helhetslösningar där vi hjälper er med allt från projektering och planering till leverans och installation samt löpande service- och underhållsavtal. För bästa rådgivning rekommenderar vi er att boka tid tillsammans med en av våra uterumsexperter i vår utställning i Stockholm så hjälper dem dig.