fbpx
Offertförfrågan

Förläng perioden för uteservering i Stockholm med en restaurangmarkis

Minst lika viktig som maten, servicen och inredningen är för att skapa en trevlig upplevelse, är en markis för restaurangen lika nödvändig för att skapa en behaglig atmosfär och miljö för gästerna. De flesta uppfattar en markis som ett solskydd, vilket är ett korrekt antagande för medelhavsländer som Spanien eller Italien. I Sverige är dock den främsta funktionen för en restaurangmarkis aningen annorlunda. Med en kort sommar och få soldagar blir dess främsta uppgift inte att skydda mot solen; istället blir en restaurangmarkis ett hjälpmedel för restaurangen att skapa en uteservering och matplats som det är möjligt att äta på året om, i alla typer av väder och årstider.

En restaurangmarkis i Stockholm från Persiennkompaniet är en vädertålig konstruktion som anpassats efter det varierande och tuffa nordiska klimatet. De är skapta av robusta material som är avsedda att monteras på uteplatser såsom uteserveringar på restauranger, pubar och hotell. En restaurangmarkis är vanligtvis fäst på lokalens fasad, men finns även att få tag i som fristående då uteserveringen står separat från huvudbyggnaden.

Behöver du köpa restaurangmarkiser till din restaurang, bar eller hotell? Kontakta Persiennkompaniet för ett komplett utbud av måttbeställda utvändiga och invändiga solskyddslösningar och annan fönsterinredning.

Restaurangmarkis som sol-, regn- och vindskydd

Sverige må inte har många soldagar per år, därav är det än viktigare att ta tillvara på dem. Men hur mycket vi svenskar än gillar sommaren och solen så föredrar de flesta att äta i lugn och ro utan att förblindas av solskenet. En restaurangmarkis skyddar restauranggästerna från solskenet och tillåter dem att äta i den svala skuggan. Både på uteserveringen såväl som inomhus.

När väl de gråa regnmolnen tittar fram fungerar en restaurangmarkis även som ett lättare regn- och vindskydd som tillåter gästerna att sitta kvar på uteserveringen utan att bli blöta.  

Restaurangmarkis som ett uterum

I kombination med gavlar, samt screenmarkiser eller glasväggar och kompletterande kvartsvärmare kan du med en restaurangmarkis skapa ett eget uterum och en behaglig utemiljö även vid låga temperaturer. Det betyder att uteserveringen på din restaurang kan öppna både tidigare, och stänga senare under säsongen. En restaurangmarkis i Stockholm förlänger sommaren och möjligheten till att njuta av god mat ute i det blå året om.

Restaurangmarkiser i Stockholm

Vårt mål på Persiennkompaniet är att bistå dig och din restaurang med en markis och en lönsam uteservering som kan ta emot gäster året om. Genom att köpa en restaurangmarkis får du inte bara ett effektivt sol-, vind- och regnskydd, du får även ett sätt att sticka ut på gatan och marknadsföra din verksamhet. En unik och elegant restaurangmarkis i Stockholm särskiljer din restaurang från andra och ökar både restaurangens synlighet och dess företagsigenkänning.

Alla solskyddslösningar och fönsterinredning Persiennkompaniets erbjuder är måttbeställda och anpassade efter din lokal och fönster gällande färg, form och tillbehör. Kontakta oss för råd och vägledning så hjälper vi dig hitta rätt markis för rätt plats. För bästa möjliga rådgivning ber vi dig boka en tid med en av våra markisexperter. Med deras hjälp kan du hitta den perfekta lösningen för dig vare sig det handlar om en terrassmarkis, pergolamarkis, fönstermarkis, korgmarkis, vertikalmarkis eller restaurangmarkis i Stockholm.