fbpx
Offertförfrågan

Gardiner för kontor i Stockholm

Fönsterinredning är en oerhört viktig detalj inom interiören som hjälper till att skapa en kontorsmiljö som reflekterar din verksamhet. Den ska hjälpa till att både skapa en behaglig miljö att arbete inom, såväl som en välkomnande miljö för kunder att stiga in i. Med en gardin till kontoret kan du uttrycka stilen du föredrar vare sig du är ute efter något modernt, traditionellt, retro, mysigt, eller lätt och luftigt. 

Att välja en gardin för ett kontor är så mycket mer än bara bestämma typ, färg, form, längd och bredd. Det handlar om att hitta en inredningsdetalj som kompletterar resterande inredning och skapar ett snyggt helhetsintryck. Dess uppgift är att skapa en harmonisk miljö som går hand i hand med andra detaljer på kontoret gällande allt från färg på väggar och möbler, till fönster- och rumstyp. 

Persiennkompaniet har en lång erfarenhet av gardiner för kontor, hotell och andra offentliga miljöer och vi utför cirka 1500 projekt runt om i Sverige varje år. Låt oss guida dig genom gardindjungeln och skapa din idealiska kontorsmiljö i Stockholm.

Skräddarsydda gardinlösningar

För att skapa den perfekta gardinlösningen för ditt kontor i Stockholm arbetar vi alltid med måttbeställda helhetslösningar, allt från planering och projektering, till leverans, montering och fortsatt löpande underhåll. Vi hjälper dig från första idé till verklighet.

För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du bokar ett möte med en av våra fönsterinredare, antingen på plats, eller i vår utställning på Kungsholmen. Det skapar förutsättningarna för oss att få en konkret bild över vad du är ute efter och komma med gardinförslag som matchar dina förväntningar, önskemål och behov.

Vårt utbud av gardintyger för kontor i Stockholm

Oavsett vad för kontor det är så kan vi lova att vi har en gardinlösning för dig. Hos Persiennkompaniet kan du köpa måttbeställda gardiner i Stockholm från ett stort utbud av olika utföranden skapta med textilier från några av världens främsta tygleverantörer.

Gardiner från Kvadrat

Det danska varumärket Kvadrat har varit marknadsledande inom textila innovationer sedan 1968. De producerar moderna tyger och tygrelaterade produkter av högsta kvalitet med originella färgsättningar. Deras mångfacetterade utbud reflekterar deras engagemang för färg, enkelhet och innovation – perfekt för gardinerna till ditt kontor.

Gardiner från Designers Guild

Designers Guild är en tygleverantör vi arbetat med sedan en lång tid tillbaka. Den ägs och sköts av syskonen Tricia Guild och Simon Jeffreys och har sedan sin start 1970 designat och erbjudit ett färgsprakande utbud av innovativa textilier. Deras arbetsfilosofi går ut på att kombinera kreativitet och innovation med en hög nivå av kvalitet.

Gardiner från Astrid

Astrid föddes ur ambitionen att tillföra mer textil och mer färg till världen. Deras mål är att erbjuda ett lyhört bassortiment med långsiktighet och miljömedvetenhet i fokus. Deras kollektion är inte säsongsbetonat, utan har istället utvecklats ur ett behov av att utveckla deras sortiment för allt gällande kulörer, strukturer, transparens, täthet och materialkompositioner.

Boka tid i vårt showroom

Vi ser gärna att du bokar en tid i vårt showroom på Kungsholmen. Det ger dig möjligheten att komma in och både se och känna på vårt otroligt utbud av textilier för kontorsgardiner. Alternativt kan du boka en tid med en av våra fönsterinredare på plats så hjälper de dig ta fram en perfekt gardinlösning för ditt kontor.