fbpx
Offertförfrågan

Gardiner i Stockholm. Olika sömnadssätt för gardiner.

Ett sätt att förhöja inredningen och atmosfären på kontoret är att sätta upp måttbeställda gardiner. Befinner ni er i Stockholm har vi på Persiennkompaniet mängder av alternativ tillgängliga, så många att det ibland kännas svårt att veta vilken modell man ska välja. Fortsätt läsa för att få lite övergripande information om några av de vanligaste gardinerna. Ta sedan kontakt med Persiennkompaniet, en professionell återförsäljare av gardiner i Stockholm som kan hjälpa dig att ta fram en modell som passar just dina önskemål och lokalens förutsättningar. Dels kommer gardinerna bidra till ett trevligt och inbjudande utseende, men också hjälpa till att stänga ute oönskat ljus och insyn.

Olika sömnadssätt

Gardiner med sydda glid

Är du ute efter att köpa gardiner i Stockholm med en snygg design och som på ett vackert sätt kommer rama in dina fönster är gardiner med sydda glid ett utmärkt val. Deras utformning gör att de kan monteras både i taket och på väggen. Gardinerna är perfekta för rama in ett fönster och enkelt vill släppa in så mycket ljus som möjligt eller vill dra för ett effektivt och lätthanterligt insynsskydd. Gardiner med sydda glid gör att du kan dra dem fram och tillbaka över fönstret för att öppna upp eller stänga ute dagsljus efter behov. Fungerar lika bra för till exempel mötesrummet till kontoret som för fönstret ut mot gatan.

Beroende på hur mycket insynsskydd du önskar kan du välja olika tjocklek på tyget. Välj material och färger som passar in i rummet och som kompletterar den övriga inredningen på ett perfekt sätt. Ett bra tips är att köpa gardiner av återförsäljare i Stockholm där du själv kan vara med och påverka utseendet. I vårt tygsortiment har vi tyger från bland annat Designers Guild, Kvadrat, Astrid, Ludvig Svensson, Almedahls, Mimou, Vescom och många flera.

Veckbandsgardiner

Gardiner som ska hänga från golv till tak får ett vackert och böljande utseende genom att designas med veckband. Veckbanden gör nämligen att det skapas naturliga vågor i tyget och passar både i hemmet och på kontoret. Läs mer om veckbandsgardiner.

Wavegardiner

En modern variant på veckbandsgardinerna är wavegardinerna. De ger ett lika vackert böljande och vågliknande utseende, men i stället för att utformas med veckband utformas de genom en modern sömnadsteknik.

Solskyddslösningar

Om syftet är att kunna stänga ute ljus och ha möjlighet att effektivt kunna mörklägga rummet räcker vanliga gardiner ibland inte riktigt till. Då är det bättre att satsa på kvalitativa solskyddslösningar, vilka ofta går att köpa av återförsäljare av gardiner i Stockholm.

Hitta gardiner i butik i Stockholm

Hitta en återförsäljare som erbjuder bra pris för att köpa gardiner i Stockholm genom att jämföra olika alternativ mot varandra. Satsa på ett företag med många olika produkter och måttbeställda lösningar för att vara säker på att få det slutresultat du är ute efter.