fbpx
Offertförfrågan

Möt vår installationstekniker, Javier!

Som installationstekniker arbetar jag med att montera och installera invändiga- och utvändiga solskyddslösningar. Vi som jobbar som installationstekniker startar varje arbetsdag med ett morgonmöte tillsammans med vår logistikansvarige, Patrik. Vi blir tilldelade olika projekt som är schemalagda av vår logistiker. Ibland åker jag ut till ett projekt på egen hand för att montera, och ibland tillsammans med en kollega.

Allt från nybyggnationer till renovering av fastigheter

Eftersom vi har ett brett sortiment av produkter för solskydd och fönsterinredning så blir arbetsuppgifterna väldigt omväxlande. Ena dagen kan jag vara utomhus för att montera markiser hos en privatperson, medan andra dagen är jag på ett kontor och monterar gardiner. Man kan arbeta med allt från nybyggnationer till renoveringar av fastigheter. Vi monterar inte bara produkter utan programmerar också automatik, t ex fjärrkontroller, sol- och vindautomatik.

Jag och mina installationskollegor gör oftast det sista avtrycket hos våra kunder och ser till att de blir nöjda. Det är alltid kul att få se slutresultatet!

Läs mer om oss eller kontakta oss