fbpx
Offertförfrågan

Möt vår projektledare, Stephan!

Ansvarar för nya och återkommande kunder

Som projektledare ansvarar jag främst för att ta hand om nya och återkommande kunder som behöver hjälp med kompletta tekniska solskyddslösningar. Jag fyller mina arbetsdagar med kundbesök, projektmöten, måttagning, sätta ihop kostnadsförslag, göra beställningar och sammanställa dokumentation.

Jag strävar efter att hålla absolut toppklass i allt jag gör och har alltid som ambition att ge mina kunder den bästa lösningen utifrån deras förutsättningar och behov. Jag uppskattar stora som små projekt där jag får vara med och lösa en problematik med våra måttanpassade produkter. Det är extra kul och viktigt att få vara med i projekt från ett tidigt skede där jag har möjlighet att påverka med min detaljkunskap.

Den största utmaningen

Den största utmaningen i mitt arbete är att i förtid kunna förutspå eventuella förhinder som kan uppstå innan leverans. Ett projekt är inte det andra likt, så det gäller att kunna ha många bollar i luften samtidigt. Ofta behöver man vara på tårna och hitta kreativa lösningar för att nå det bästa slutresultatet.

Det bästa med mitt arbete

Det bästa med mitt arbete är mötet med människor, men också de förbättringar vi kan åstadkomma med våra produkter. Efter snart 12 år på Persiennkompaniet är speciallösningar något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är även extra kul och utvecklande att få jobba med en ny produkt där man tex brottas med utmaning kring infästning. Lösningar och teknik i solskyddsbranschen är någonting som hela tiden utvecklas, vilket är fantastiskt att se.

Läs mer om oss eller kontakta oss