fbpx
Offertförfrågan

Måttbeställda rullgardiner i Stockholm

En rullgardin är en flexibel, effektiv och snygg solskyddslösning för ert kontor i Stockholm city. De är enkla att använda och är ett utmärkt alternativ till vanliga gardiner för att stänga ute ljus, värmen från solens strålar, och förhindra insyn.

En rullgardin gör det möjligt att anpassa det naturliga ljuset efter behov i ert kontor i Stockholm. Ni kan använda en rullgardin för att skapa allt från en atmosfärisk ljusaccent för en avslappnande ”feel-good” arbetsmiljö, till en komplett ljusavskärmning för att undvika blänket på skärmarna i ert kontor.

Persiennkompaniets moderna rullgardiner

Den vanligaste typen var tidigare enfärgade rullgardiner som matchade fönstret där den hängde. Detta har dock på senaste tid börjat förändras i takt med att utbudet av rullgardiner utvecklats och dess popularitet ökat. Numera finns det att välja mellan ett större antal färger, fler motiv, texter och mönster, samt möjlighet till olika funktioner som till exempel motordriven upprullning. 

Med en måttbeställd rullgardin i Stockholm kan ni skapa er ideala arbetsplats oavsett vad för stil ni är ute efter. Kanske ett klassiskt helhetsintryck? Eller något modernt där ni leker med spännande mönster och färger för att skapa något unikt och iögonfallande? Möjligheterna är oändliga när ni väljer att köpa en måttbeställd rullgardin i Stockholm från Persiennkompaniet.

Skräddarsydda helhetslösningar

Med Persiennkompaniet får ni en smart helhetslösning för hela processen, från projektering, installation och dokumentation, samt service- och underhållsavtal för en långsiktig och problemfri drift.

Föredrar ni själva att sköta om rullgardinerna på ert kontor i Stockholm City är detta en simpel process. En rullgardin är nämligen väldigt enkel att hålla ren och i bra skick. För damm och annan lös smuts går det utmärkt att använda en dammsugare, medan mindre fläckar enkelt tas bort med en fuktig trasa. Var dock försiktig när ni städar dem då ytan kan skadas eller färgen kan blekna om man är för hårdhänt eller använder rengöringsmedel som inte är lämpligt. För tips och råd om underhållet av era rullgardiner i Stockholm kan ni alltid kontakta oss på Persiennkompaniet, eller helt enkelt rådslå med en av våra installatörer när de är på plats hos er för att installera er rullgardin.

Inred ert kontor i Stockholm med en snygg rullgardin

Persiennkompaniets utbud av rullgardiner lämnar inget övrigt att önska. Eftersom vi arbetar med måttbeställda och måttbeställda solskyddslösningar kan ni få en rullgardin anpassad efter era behov och smak. Samtliga rullgardiner i vårt utbud går att få med olika typer av fästen och med eller utan kassett. Reglage och fästen finns att få i vitt, svart, grått eller rostfritt stål där ni även kan välja mellan ett brett antal olika bottenlister. En måttbeställd rullgardin för er arbetsplats i Stockholm är inte bara en praktisk solskyddslösning, den är även näst intill osynlig när den är upprullad.

Kontakta Persiennkompaniet för rullgardiner i Stockholm redan idag så hjälper vi er skapa den ideala arbetsplatsen.