fbpx
Offertförfrågan

När ni är ute efter gardiner i Stockholm

Textilier spelar en stor roll för känslan i en lokal. Med rätt gardiner förvandlas snabbt ett opersonligt rum till varmt och inbjudande. Dessutom är gardinerna en inredningsdetalj som passar bra på arbetsplatsen för att skapa en trevlig atmosfär och samtidigt sänka ljudnivån. Fortsätt läsa för att ta reda på vilka saker som är bra att ha i åtanke innan ni köper in gardiner till era lokaler i Stockholm från en professionell återförsäljare.

Ha lokalens storlek i åtanke

Inred med gardiner efter hur lokalen ser ut och hur stort det är. Till exempel kan ett litet och mörkt mötesrum kan genast få en luftigare känsla med ett par tunna gardiner i en ljusare färg, medan lite tyngre och mörkare gardiner kan skapa ett pampigt intryck i ett stort rum med högt i tak. Är du osäker på vilka gardiner som passar kan vi på Persiennkompaniet hjälpa er. 

Fundera över gardinernas syfte

En annan sak att ha med i planeringen är varför du vill sätta upp gardiner och om de har något ytterligare syfte än det rent estetiska? Kanske kontaktar du en återförsäljare av gardiner i Stockholm för att få hjälp att skapa ett effektivt, men samtidigt vackert insynsskydd? Kanske behöver du mörkläggningsgardiner till ett konferensrum? Eller så vill du helt enkelt bara ge rummet en mjukare och varmare atmosfär. Kom i förväg fram till vad du vill uppnå med dina nya gardiner så kommer slutresultatet bli betydligt bättre.

Tungt och kraftigt eller lätt och luftigt tyg?

Som tidigare nämnts kan tunnare gardiner ge ett lite mer luftigt intryck, medan tyngre och tjockare gardiner ger ett annat intryck. Utöver att olika tyger bidrar med olika utseenden för ett rum kommer de också med olika egenskaper. Tjocka tyger är bättre om du vill skapa insynsskydd och stänga ute värme och sol och tunnare tyger är bättre om du vill ha ett vackert estetiskt utseende och fortfarande få in det naturliga dagsljuset. Kontakta Persiennkompaniet när du ska köpa gardiner i Stockholm för att få professionell hjälp om hur du på bästa sätt kan optimera just era lokaler.

Välj en snygg färg

En annan viktig del när det kommer till inredning med tyger är såklart att välja de färger och mönster som passar in med den existerande inredningen. Hos en professionell återförsäljare av gardiner i Stockholm kommer du ha en mängd olika tyger och färger att välja bland för att hitta gardiner och produkter som passar dig och dina önskemål.

Hitta återförsäljare av gardiner på Stockholm

Letar du efter en professionell återförsäljare av gardiner med ett brett utbud och bra service? Då har du kommit rätt. På Persiennkompaniet har vi gardiner från kända tillverkare med hög kvalitet och snygg design. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att hitta gardiner som passar era lokaler, oavsett om det handlar om offentliga lokaler eller företag.