fbpx
Offertförfrågan

Tips för att välja rätt gardintyg

För att lyckas med din inredning och skapa ett vackert hem eller kontor gäller det att arbeta med olika material och texturer. Skulle allt se likadant ut är nämligen lätt att rummen känns kala, opersonliga och stela och inte alls så inbjudande som du tänkt dig. Olika textilier är då ett utmärkt sätt att mjuka upp rummet och skapa en hemtrevligare atmosfär, samtidigt som de stora valmöjligheterna gör det enkelt att hitta en stil som passar den övriga inredningen.

Textilier kan komma i form av kuddar, filtar, dukar eller dynor, men en av de viktigaste investeringarna är ändå en snygg gardinuppsättning. Rätt gardiner kan åstadkomma stora förändringar i en annars opersonlig och kal kontorslokal och dessutom hjälpa till att skydda mot insyn och göra det möjligt att släppa in precis så mycket solljus som önskas. När du ska välja gardiner för ditt kontor i Stockholm finns det mängder av alternativ och produkter att välja bland och därför följer här en liten guide till hur du ska tänka angående valet av tyg. Förhoppningsvis kan det ge dig lite hjälp på vägen och göra det lättare att köpa gardiner i Stockholm som matchar just dina förväntningar.

Tips för nya gardiner till kontoret

Hållbarhet

En viktig sak att tänka på när du ska köpa gardiner i Stockholm är att undersöka hållbarheten. Detta avgör såklart vilket pris som gäller på de gardiner du väljer till ditt kontor i Stockholm, men oftast lönar det sig att lägga några kronor extra på ett bättre gardintyg då det förhoppningsvis ska sitta på plats i många år och hålla för både solljus och vardagligt slitage.

Väv

Vill du att dina gardiner ska vara tjocka och mörkläggande eller tunna och luftiga? Välj en gardinuppsättning i ett tyg med den typ av väv som bäst passar in med dina önskemål. 

Bredd

För att gardinerna ska passa in på bästa sätt är det såklart också viktigt att tyget kommer i rätt bredd. Därför är det smart att köpa gardiner från en butik i Stockholm som kan ta fram dem utefter dina specifika mått. Kontrollera om din närmaste återförsäljare erbjuder denna tjänst genom att exempelvis titta närmare under ”Våra tjänster” på deras webbplats.

Trådtäthet

Precis som med lakan och sängkläder är det viktigt att titta på trådtäthet, eller “TC” som det ofta förkortas, när du ska välja gardiner i Stockholm. Det visar nämligen hur många trådar som finns i varje kvadrattum av tyget och visar därför hur tätt det är. Kvaliteten ökar i takt med trådtätheten, så håll därför ett öga på “TC” när du ska välja typ av gardinuppsättning. 

En kort guide i att köpa gardiner till kontor i Stockholm

Förutom att det är viktigt att väja rätt typ av tyg för de gardiner du väljer till ditt kontor i Stockholm finns det några andra saker som kan vara bra att tänka på. Nedan följer tre bra råd:

  1. Se till att din gardinuppsättning matchar kontorets övriga inredning
  2. Kontrollera vilken garanti som gäller för dina gardiner i Stockholm
  3. Se till att köpa gardiner till ditt kontor i Stockholm som är lätta att sköta

Köp dina gardiner i rätt butik i Stockholm

Ta hjälp av en välrenommerad återförsäljare för att köpa gardiner i Stockholm till bäst pris och med högst kvalitet. Där kommer du både kunna få hjälp att få dem måttbeställda efter dina mått och dessutom få dem monterade av duktiga montörer och sedan njuta av ett snyggt och säkert slutresultat.