fbpx
Offertförfrågan
Markiser Stockholm

Fler företag väljer återvunna markiser

Vi är stolta över att samarbeta med medvetna leverantörer som Sandatex och Para. De har nu tagit fram världens första markisväv tillverkad av återvunna PET-flaskor och plast från haven!
Denna markisväv har samma höga kvalitet som traditionella vävar men kräver 60 % mindre energiförbrukning, en tiondel så mycket vatten och genererar 45 % mindre koldioxidutsläpp. Med andra ord en energisnål tillverkning av en markisväv som leder bort upp till 95 % av värmen. En perfekt solskyddslösning för ditt företag!

För ett härligare klimat

Ta hjälp av en expert

Vi skapar inspirerande och trivsamma miljöer där människor kan arbeta, leva och må bra. Val av material är viktigt att ta hänsyn till när det kommer till hållbarhet och miljö. Till hållbara produkter hör också genomtänkta lösningar med kvalité – som håller över tid. Ta hjälp av en expert på solskydd, kontakta oss på Persiennkompaniet för rådgivning. Vi är med från start och optimerar slutresultatet – med rätt kvalitet och hållbarhet i fokus.

Markiser för hem & kontor

Måttanpassade markiser

Vi anpassar alla markiser efter önskemål. Välj form, färg och tillbehör. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Vi hjälper till att välja rätt bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och vertikalmarkiser. Oavsett miljö – en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, en uteservering eller ett kontor i stan – vi har garanterat en markis som passar.

Vårt sortiment av markiser

I vårt sortiment finner ni ett brett urval av beprövade markislösningar till hem och offentlig miljö.

Mer information om markiser

Är markiser vattentäta?Hur länge håller markiser?Kan jag byta väv på min befintliga markis?Specialist på markiser

Persiennkompaniet hjälper er i valet av markis

Välkommen till vårt showroom på Gjutargatan 12 på Kungsholmen i Stockholm där du kan se majoriteten av de markiser vi har att erbjuda. Boka tid tillsammans med en av våra markisexperter för rådgivning. Vi hjälper er med måttagning och montering. Välkommen!