fbpx
Offertförfrågan
Markiser Stockholm

Markiser i Stockholm

Söker du pergolamarkiser, terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser eller vertikalmarkiser? Vi på Persiennkompaniet hjälper er att hitta rätt markiser i Stockholm till ert hem eller kontor. Vi har lång erfarenhet av att ta fram solskydd till allt från balkonger, terrasser, fönster och trädgårdar. Era behov och förutsättningar i kombination med vår expertis leder oss fram till den lösning som passar just er bäst.

För ett härligare klimat

Markiser för ett behagligare klimat

Med hjälp av våra markiser skapas ett behagligt klimat både inne och ute. En markis ger skugga när ni behöver det, och låter solens strålar skina när ni vill släppa in ljus. Dessutom ger markisen en känsla av ombonad både på husets utsida och inomhus.

Markiser för hem & kontor

Måttanpassade markiser

Vi anpassar alla markiser efter önskemål. Välj form, färg och tillbehör. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Vi hjälper till att välja rätt bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och vertikalmarkiser. Oavsett miljö – en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, ett radhus eller ett kontor i stan så kan vi garantera att vi har en markis som passar.

Vårt sortiment av markiser

I vårt sortiment finner ni ett brett urval av beprövade markislösningar till hem och offentlig miljö.

Mer information om markiser

Är markiser vattentäta?Hur länge håller markiser?Kan jag byta väv på min befintliga markis?Specialist på markiser

Persiennkompaniet hjälper er i valet av markis

Välkommen till vårt showroom på Gjutargatan 12 på Kungsholmen i Stockholm där du kan se majoriteten av de markiser vi har att erbjuda. Boka tid tillsammans med en av våra markisexperter för rådgivning. Vi hjälper er med måttagning och montering. Välkommen!