Markiser

Söker du terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser eller vertikalmarkiser? Vi på Persiennkompaniet hjälper er att hitta rätt markis till ert hem eller kontor. Vi har lång erfarenhet av att ta fram solskydd till allt från balkonger, terrasser, fönster och trädgårdar. Era behov och förutsättningar i kombination med vår expertis leder oss fram till den lösning som passar just er bäst.

Med hjälp av våra markiser skapas ett behagligt klimat både inne och ute. En markis ger skugga när ni behöver det, och låter solens strålar skina när ni vill släppa in ljus. Dessutom ger markisen en känsla av ombonad både på husets utsida och inomhus.

Vi anpassar alla markiser efter önskemål. Välj form, färg och tillbehör. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Vi hjälper till att välja rätt bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och vertikalmarkiser. Oavsett miljö – en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, ett radhus eller ett kontor i stan så kan vi garantera att vi har en markis som passar.

Kika gärna igenom bilderna som vi visar som inspiration till hur markiserna och uterummen kan utformas och användas. Vi har delat upp markiserna i olika kategorier och modeller för att det ska bli lättare att få en översikt över vilka olika lösningar som finns. Se även sidorna om våra exklusiva uterum!

Kontakta oss för råd och vägledning

I vår utställning på Gjutargatan 12 på Kungsholmen i Stockholm finns det möjlighet att se majoriteten av våra markiser. För att vi ska kunna erbjuda så bra rådgivning som möjligt ber vi er att boka tid tillsammans med en av våra markisexperter. När ni kommit fram till vilken lösning som passar just er bäst hjälper vi självklart till med måttagning och montering. Passa även på att titta på våra invändiga solskyddsprodukter, som gardiner, rullgardiner, lamellgardiner och persienner. Välkomna!