fbpx
Offertförfrågan
Joakim Gellner
7 juni 2023

Möt vår projektledare, Joakim!

Som projektledare är mitt ansvarsområde att hjälpa nya och återkommande kunder som är i behov av måttanpassade solskyddslösningar. Det kan vara allt från markiser, pergola eller avancerade tekniska solskyddslösningar. Jag fyller mina arbetsdagar med rådgivnings- och kundbesök, projektmöten, måttagning, sätta ihop offerter, göra beställningar samt sammanställa nödvändig och komplex dokumentation för olika typer av projekt.

Bästa lösningen utifrån era behov

Jag strävar alltid att ge mina kunder den bästa lösningen utifrån behov, förutsättningar och nivå på budget. Jag gillar stora som små projekt där jag får vara med och lösa en problematik med våra produkter. Vi vet att det finns ett ökat behov av att kyla ner byggnader och ett steg mot en mer hållbar framtid är just att solskydd får en alltmer central nyckelroll när det kommer till miljömedvetna lösningar. Överhettningsproblematik i fastigheter kan lösas med smarta och effektiva solskyddsprodukter. Både hem och stora fastighetskomplex kan också bli mer energi- och kostnadseffektivt. Jag tycker det är viktigt att få vara med i projekt från ett tidigt skede där jag har möjlighet att påverka med min detaljkunskap där jag kan få göra människor och beslutsfattare medvetna om fördelarna med solavskärmning.

Bästa med mitt arbete är mötet med människor

Det bästa med mitt arbete är relationen och mötet med människor, men också den förbättring och förvandling vi faktiskt kan åstadkomma med våra lösningar. Efter snart 5 år på Persiennkompaniet är utvändiga solskyddslösningar något jag brinner lite extra för. För jag vet att det lönar sig att investera i solskydd eftersom det är en klimatsmart handling. Solskydd av kvalité kan förhållandevis vara en stor investering och i ett hållbarhetsperspektiv är det därför grundläggande att göra rätt val av solskydd.

Inget projekt är likt det andra

Det ena projektet är inte det andra likt, så det gäller att hela tiden vara flexibel och lösningsorienterad. Ofta behöver man vara alert, strukturerad och hitta innovativa lösningar för att nå det bästa slutresultatet. Solskyddsbranschen är en bransch i utveckling. Nya produkter, lösningar och teknik är någonting som hela tiden utvecklas, vilket är fantastiskt att se.