Om oss

Persiennkompaniet grundades 1993 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom fönsterinredning och solskyddsprodukter. Vårt breda sortiment av in- och utvändiga produkter skräddarsys för en individuell lösning till offentliga och privata miljöer. Vi strävar efter att hålla absolut toppklass i allt vi gör – en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Varje år genomför vi cirka 1500 projekt över hela Sverige.

Våra montörer är diplomerade installatörer och vi är stolta över att ha flera medarbetare som är utbildade solskyddstekniker – med gedigen branscherfarenhet. Självklart är vi medlemmar i branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet.

VARFÖR PERSIENNKOMPANIET?

Persiennkompaniet ger er stöd hela vägen från första idé till genomfört projekt. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar för att på bästa sätt projektera, tillverka, installera och dokumentera. Därefter kan vi även upprätta service- och underhållsavtal för en långsiktig och problemfri drift.

HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET (AAA)

Vi är AAA-ratade av Bisnode. AAA är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få och för att erhålla högsta kreditvärdighet krävs bland att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Därför kan du som kund känna dig trygg med Persiennkompaniet som leverantör av dina solskydd.