Fönstermarkiser

Våra måttbeställda fönstermarkiser finns i flera olika modeller. Fönstermarkisen manövreras med band eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, sol- och vindautomatik samt fjärrkontroll. Kontakta oss för att boka rådgivning eller för att besöka vårt showroom för markiser i Stockholm.

Fönstermarkis DA22/DA32

DA22 och DA32 är moderna, kompakta och stilrena markiser som passar de flesta byggnader. DA22 kan kompletteras med en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts. Fallarmarna har justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning.

Max bredd: 3,2 meter
Max utfall: 0,5-1 meter

Markisen kan manövreras med polyesterband, vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, sol- och vindautomatik samt fjärrkontroll.

Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfodret, på vägg eller i nisch. Som tillval finns nischfästen som gör att markisen kan justeras 45–185 mm i djupled.

Vi har en stor kollektion med enfärgade och randiga markisvävar. Markisstativet finns som standard i 3 färger: vitt, grått och svart. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader. Det går även att lackera profilen i valfri RAL-kulör.

Fönstermarkis DA42/DA52

DA42 och DA52 är kraftiga fönstermarkiser med fallarmar som är konstruerade för att passa de flesta byggnader. Markiserna är perfekta att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar. En aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

Max bredd DA42: 5 meter
Max utfall: 0,5-1 meter

Max bredd DA52: 7 meter
Max utfall: 0,6-1,4 meter

Markiserna manövreras utvändigt eller invändigt med terylenband som standard. Som tillval finns manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, sol- och vindautomatik och fjärrkontroll.

Markiserna monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45-185 mm justering i djupled.

Vi har en stor kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: vitt, grått och svart. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader. Det går även att lackera profilen i valfri RAL-kulör.

    FöretagPrivatperson