Skräddarsydda gardiner från Astrid

Persiennkompaniet är återförsäljare av textilier från Astrid, ett svenskt varumärke som producerar sina vackra tyger i Europa. Nästan alla tyger ligger på tre meters bredd vilket gör att man slipper skarva tyget vid breda gardiner. Astrids textilier håller verkligen fantastisk kvalitet och det finns ett stort utbud av härliga färger. Oavsett om du som inredningsarkitekt letar efter en flamsäker trevira eller du som privatperson söker härliga linnekvaliteter så har Astrid något för alla.

Tygerna från Astrid passar utmärkt med veckband, wave eller sydda glid. Läs mer om respektive upphängning genom att klicka på respektive knapp nedan. Kontakta gärna oss för vidare rådgivning om vad som passar ert projekts förutsättningar och önskemål bäst!

Boka tid i vårt showroom på Kungsholmen

Maila till info@persiennkompaniet.se eller ring 08-441 00 80 för att boka tid i vårt showroom, så visar vi senaste nyheterna från Astrid och andra härliga alternativ inom textilier och solskydd och gardiner i Stockholm, så visar vi senaste nyheterna från Astrid och andra härliga alternativ! & Astrids textilier håller verkligen fantastisk kvalitet och det finns ett stort utbud av härliga färger och gardiner för kontoret eller hemmet.

    FöretagPrivatperson