fbpx
Offertförfrågan

8 riktigt bra anledningar till att montera markiser


Önskar du att det fanns skugga på din uteplats? Eller lyser solen in genom fönstren och stör arbetsron på din arbetsplats? Då kan markiser vara en bra investering. Nedan följer 8 anledningar för att montera markiser, oavsett om det gäller ditt hem eller din arbetsplats.

Vad är markiser och hur kan de användas?

Markiser kan användas som skydd mot både sol och insyn och bidrar också med ett estetiskt vackert intryck för byggnaden. De är tillverkade av kvalitativt tyg som på ett bra sätt står emot sol och väta och går att välja i en mängd olika konstruktioner. Persiennkompaniet erbjuder alltifrån korgmarkiser, fönstermarkiser ocg vertikalmarkiser till terrassmarkiser och parasoll. Vilken modell som passar dig bäst beror helt enkelt på var du vill att din markis ska skydda. Genom möjlighet att kunna beställa måttanpassade produkter kan du dessutom vara säker på att få en markis som passar perfekt med ditt fönster, terass eller balkong. Om du vill beställa och montera markiser och bor i Norrtälje, Vallentuna eller Stockholm kommer Persiennkompaniet kunna erbjuda dig ett kvalitativt och prisvänligt alternativ.

Olika typer av markiser

Beroende på vilket typ av solskydd du är ute efter finns det olika typer av utseende, funktioner och automatik för markiser.

När man talar om markiser tänker de flesta på de som sitter monterade ovanför ett fönster eller på en vägg. Markisen skänker en ombonad känsla både inomhus och utomhus.

Inomhus och utomhus

Som tidigare nämnt finns det flera olika typer av markiser till både inom- och utomhusbruk. Kontakta oss på Persiennkompaniet om du är osäker på vilken modell som du behöver.

Vilka är fördelarna med att använda markiser?

Använd markiser för vackra och bekväma uteplatser

Persiennkompaniet erbjuder markiser i Norrtälje till bra pris, men även i Vallentuna och på andra platser runt om i Stockholm. De hjälper dig att skapa en vacker och inbjudande uteplats med skön skugga och skydd mot solen. Perfekt för mysiga sommarluncher eller när du bara vill ha en paus från värmen.

Ett perfekt sätt att skydda mot solen för middagar och event utomhus

Under middagar och fester kan det vara skönt att slippa gassande sol och kunna fokusera på att ha en trevlig stund istället. Markisen skyddar er mot solen och skapar en vacker och ombonad miljö.

Kvalitativ solskyddslösning

Markiserna är tillverkade i kvalitativa material som kommer att hålla i många år framöver. Vi väljer alltid en lösning som passar bäst för era förutsättningar vilket också förlänger hållbarheten i era solskydd.

Har ni höga fönster? Då kan vi rekommendera en markisolette av modellen MT74. Den kombinerar de bästa delarna i designen på vertikalmarkiser och fönstermarkiser.

Har ni det blåsigt?
Då kanske en vertikalmarkis med zipteknik av modellen fixscreen är en bättre lösning.

Vi hjälper er att hitta rätt.

Minska energiförbrukningen med markiser

Under varma sommardagar kan luftkonditioneringen behöva arbeta på full styrka för att hålla lokalerna svala. För att undvika en allt för hög energikonsumtion kan det därför vara en god idé att investera i markiser. Genom mindre energiförbrukning bidrar du dessutom till en positiv inverkan på miljön.

Öka värdet på er fastighet med markiser i Stockholm

Med markiser ökar ni värdet på er fastighet och gör den mer attraktiv. Ni skapar nya ytor samtidigt som ni energieffektiviserar era lokaler.

Se era markiser som en investering. De kommer att hålla länge och kommer även att generera mervärde oavsett om det är en privat bostad eller en uteservering. Njut av midsommarmiddagen på er terrass eller låt era besökare njuta av er härliga uteservering med skydd från solen.

Hitta markiser I Stockholm för ditt hem eller företag

Persiennkompaniet hjälper dig med tillverkning och montering av en mängd olika solskydd och du kan räkna med en kvalitet som håller i många år framöver. Kontakta oss redan idag för att ta reda på hur du kan ge ett vackrare intryck och bättre skydd till din bostad.