fbpx
Offertförfrågan

Dags att köpa solskydd till kontoret eller butiken i Stockholm?

Vill du utrusta er arbetsplats eller butik med smarta solskyddslösningar? Vi har gott om alternativ och duktiga medarbetare som kan hjälpa er att hitta en lösning som är både funktionell och snygg.

Att använda solskyddslösningar i form av gardiner eller markiser kommer med en mängd olika fördelar. Läs vidare för att inspireras av de olika modeller av solskydd som finns i Stockholm och vilka fördelar de kan bidra med innan du bestämmer dig för vilken lösning som kan passa bäst för just er arbetsplats.

Solskyddslösningar

Nedan följer några vanliga modeller av solskydd i Stockholm som går att hitta hos oss på Persiennkompaniet. Genom att investera i någon av de nedanstående solskyddslösningarna kan du skapa ett behagligare klimat både inomhus och utomhus.

Markiser
Markiser är en utmärkt lösning för dig som både vill skapa en behaglig atmosfär inomhus och skön skugga utomhus. De monteras vid de fönster där du behöver extra skydd mot solen och kan sedan justeras för att släppa in precis så mycket solljus som du önskar. Förutom att de kan hjälpa till att hålla inomhusklimatet svalt och skönt och skyltfönstren skyddade från solen ger de fastigheten ett snyggt och inbjudande utseende.

Persienner
En klassisk lösning för att skydda mot solen eller mörklägga ett rum är att installera persienner. De kan antingen placeras inuti fönstret eller på insidan och finns tillgängliga i flera olika material. Som återförsäljare av solskydd i Stockholm kan vi hjälpa er att ta fram persienner anpassade efter era fönster.

Fördelar med solskyddslösningar

Olika typer av solskyddslösningar i Stockholm kommer med olika fördelar, men nedan presenteras några av de absolut främsta.

Förbättrar klimatet inomhus
En av de största anledningarna till att investera i solskydd är för att skapa ett behagligare inomhusklimat. Under årets varmare månader kan det vara skönt att stänga ute solen för att behålla en svalare temperatur inomhus och dessutom skydda golv och inredning från att blekas.

Skapar skugga
De flesta solskydd tillgängliga i Stockholm hjälper också till att skapa skön skugga, inte bara inomhus utan också utomhus. Investera i markiser eller parasoll och erbjud era gäster möjligheten att kunna njuta av en god lunch eller mysig stund i skuggan på uteserveringen.

Erbjuder UV-skydd
Utöver att erbjuda skugga och svalare inomhustemperaturer skyddar solskydd också mot det farliga UV-ljuset. En bra lösning för att kunna spendera längre tid utomhus!

Hitta företag som erbjuder solskyddslösningar i Stockholm

Kontakta oss på Persiennkompaniet. Vi är återförsäljare av solskydd i Stockholm i form av markiser, persienner eller gardiner. Njut av ett härligare inomhusklimat och ett snyggare utseende både inomhus och utomhus. Har ni några frågor om våra produkter eller tjänster, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.