fbpx
Offertförfrågan

Gör din uteplats till något mer med markiser

Outnyttjade platser som terrasser, balkonger, altaner eller andra uteplatser har potentialen att vara något mer, något bättre. Ett par kvadratmeter på en uteplats kan bli ett extra rum med markis i Stockholm. Men vilken typ av markis passar din uteplats? Vilken färg ska den vara för att komplettera fasaden?

Persiennkompaniet är experter på markiser och andra solskyddslösningar i Stockholm. Kontakta oss för råd och vägledning när du planerar att köpa markiser i Stockholm. Vi arbetar alltid med måttbeställda lösningar och hjälper dig ta fram en markis i Stockholm utformad efter din bostad och uteplats.

Typer av markiser

Persiennkompaniet har ett brett utbud av markiser i Stockholm. Alla möjliga att justera och anpassa efter vad du föredrar, och vad som passar din lokal och uteplats:

Korgmarkiser: en klassiker som är ett snygg och unikt val av markis för fönster med en ovanlig form, som samtidigt ger ett bra solskydd. Det är en design där mjuka, runda former bryter av raka, kantiga fönster och skapar ett unikt intryck som fungerar som en profilering av företaget eller verksamheten.

Vertikalmarkiser är en optimal lösning i Norden med sitt varierande och tuffa väder. Detta är för att den löper vertikalt längs med utsidan på fönstret på styrskenor i aluminium. En vertikalmarkis skyddar mot insyn såväl som ljus och värme.

Fönstermarkiser tillåter användaren själv att justera hur mycket ljus som ska släppas in genom sina fönster. De är ett effektivt solskydd, men också en viktig del av en husfasad som tillåter en att skapa sin egen unika stil och komplettera fasadens färger och fönster.

Terrassmarkiser ramar in uteplatsen och skapar känslan av ett nytt rum. Den skapar förutsättningarna för att du ska kunna njuta av sommaren på dina villkor. En terrassmarkis skyddar även då regnet skulle vara framme. De finns i flera utföranden och kan anpassas med eller utan kassett beroende på hur och vart den planeras att monteras.

Pergolamarkiser är en populär markislösning för större uteplatser. Våra måttillverkade pergolas erbjuder både skydd mot sol, väder och vind. Med möjlighet att öppna både tak och väggar kan ni själva styra hur mycket solljus som kommer in. Pergolamarkiser kan täcka små och stora utrymmen och passar till altanen, trädgården, vid poolen eller till uteserveringen.

Markisoletter är en typ av markis som kombinerar den traditionella fönstermarkisen med den stilrena vertikalmarkisen. Markisoletter går vertikalt ned efter fönstret för att sedan vinklas utåt. Detta resulterar i både ett bra ljusinsläpp och effektiv solavskärmning. Det är en vanligt använd markis i Stockholm för höga fönster som sträcker sig från golv till tak.

Automatiska och måttbeställda markiser

Persiennkompaniet jobbar alltid med helomfattande och måttbeställda lösningar för markiser i Stockholm. Vårt huvudsakliga mål vi strävar efter är att tillgodose våra kunders behov och önskemål för hela processen från att projektera och tillverka, till att installera och dokumentera.

Vi måttanpassar alla våra markiser efter dina önskemål med möjlighet till automatiska markiser du kan styra med datorn eller smartphones. Alla våra markiser i Stockholm finns i ett flertal olika utföranden och vävar.

Köp dina markiser hos Persiennkompaniet i Stockholm

Har du frågor och funderingar kring Persiennkompaniets solskyddslösningar? Vad priset är på en markis i Stockholm? Eller vad för underhåll de olika typerna av markiser i Stockholm behöver? Kontakta Persiennkompaniet så hjälper vi dig genom hela processen av att köpa markiser i Stockholm, från idé till verklighet.