fbpx
Offertförfrågan

Möt vår installationstekniker, Glenn!

Monterar och installerar invändiga- och utvändiga solskyddslösningar

Jag arbetar som installationstekniker på Persiennkompaniet sen fyra år tillbaka. Mitt arbete går dagligen ut på att montera och installera invändiga- och utvändiga solskyddslösningar. Jag och mina kollegor som arbetar som installationstekniker slutför uppdrag och gör det sista avtrycket ute hos våra kunder. Jag har arbetat som installatör i andra branscher innan jag började på Persiennkompaniet, vilket med fördel gör att jag har bra erfarenhet och god förståelse för hantverk.

Så ser en installationsteknikers arbetsdag ut

Vi som jobbar som installationstekniker startar varje arbetsdag med ett morgonmöte tillsammans med vår logistikansvarige, Patrik. Vi blir tilldelade olika projekt som ska installeras, som är schemalagda av vår logistiker. Vi har ett brett sortiment av produkter för solskydd och fönsterinredning vilket gör att uppgifterna blir väldigt varierande. Vissa dagar åker jag ut till ett projekt på egen hand för att montera, medan ibland arbetar vi i team om två. Ena dagen kan jag vara utomhus för att montera markiser till en fastighet, medan andra dagen spenderas på ett kontor för att installera rullgardiner.

Vi förvandlar och förbättrar miljöer

Vi en av Sveriges ledande företag för måttanpassade in- och utvändiga solskyddslösningar – och det känns verkligen när jag som installatör slutför uppdrag. Det är alltid kul att få se slutresultatet och hur en miljö verkligen kan förvandlas och förbättras med våra produkter.

Läs mer om oss eller kontakta oss