fbpx
Offertförfrågan

Möt vår projektkoordinator, Emelie!

Som projektkoordinator på Persiennkompaniet stöttar och bistår jag vår försäljningsorganisation genom att samordna, planera och koordinera projekt tillsammans med våra projektledare. Uppdraget kan bland annat handla om att assistera med offerter, ta fram handlingar eller att ta in prisuppgifter från leverantörer.

Jag stöttar även verksamheten med administrationsrelaterade uppgifter. Det kan bland annat handla om att upprätta eller att uppdatera rutiner och instruktioner som verksamheten är i behov av. Jag är en affärsdriven administratör där jag får leva ut min fulla potential när jag får bistå andra med hjälp där genomförande och struktur ställer höga krav. Att vara spindeln i nätet, lösningsorienterad och ha förmåga att på ett systematiskt- och metodiskt sätt genomföra uppgifter med ett öga för detaljer – är en viktig del i min roll som koordinator. Jag är även involverad i att utveckla processer för arbetssätt i bolaget och ansvarar bland annat för att leverantörernas prislistor hålls uppdaterade. Jag har ett tätt samarbete med Patrik som är logistiker hos oss.

Utöver min roll som projektkoordinator arbetar jag även med Persiennkompaniets marknadsföring. Det kan vara innehållsproduktion för olika kommunikationsaktiviteter. Jag är en del av marknadsavdelningen och bidrar med kreativa idéer som kan stärka Persiennkompaniet som företag.

Det är väldigt kunskapsgivande och inspirerande att omringas av erfarna och kompetenta kollegor. Vi har som mentalitet att dela kunskap och arbetar ständigt med utveckling och effektivisering inom bolaget, vilket jag tycker är kul och spännande.

Gardiner och solskydd kan verkligen förvandla en miljö och det är alltid kul att få se slutresultatet. De förbättringar vi faktiskt kan åstadkomma med våra solskyddslösningar är stora!

Läs mer om oss eller kontakta oss