fbpx
Offertförfrågan

Skräddarsydda solskyddslösningar för era specifika behov

Markiser, uterum, persienner och gardiner av alla olika slag; det är vad Persiennkompaniet sysslar med. Vi är ledande leverantörer av solskyddslösningar i Stockholm och Sverige för alla typer av olika fastigheter och bostäder. Vi genomför 1500 projekt varje år runt om i hela Sverige där vi ständigt strävar efter att överträffa oss själva i våra produkters kvalité och servicen vi erbjuder. Kontakta oss direkt eller ta en titt runt på vår hemsida för att lära er mer om våra måttbeställda solskydd i Stockholm.

Skräddarsydda solskydd i Stockholm

Alla lokaler, bostäder, rum och fönster har sina egna unika förutsättningar. Varje enskild person har sin egen smak, och specifika behov. Utifrån detta faktum är det svårt att skapa en färdigställd mall för solskydd i Stockholm som passar alla individer och fastigheter. Därför jobbar Persiennkompaniet alltid med måttbeställda solskyddslösningar i Stockholm. Man kan jämföra det med en skräddare; vi tar er lokals mått och era behov i åtanke där vi sedan tillsammans tar fram och planerar ert projekt för att skapa ett solskydd som passar just er perfekt.

Olika typer av solskydd

Med vårt breda solskyddsutbud i Stockholm har vi något som passar alla, vare sig ni behöver markiser i Stockholm för er bostad, eller persienner för företaget i Stockholm.

Vårt utbud består av:

Markiser för terrasser, balkonger och fönster. Korgmarkiser såväl som vertikalmarkiser för kontor såväl som till hem. Vi skapar måttbeställda markiser efter vad ni vill ha och behöver i alla olika material, färger och former, automatiska såväl som manuella.

Gardiner i alla olika former, material och färger. Från simpla veckade tygstycken vars fokus är funktion, till komplicerade arrangemang som knyter samman rummets inredning.

Uterum som en förlängning av ert hus, eller ett separat rum någonstans på er tomt. Ett rum som tillåter er att njuta av naturen året om, vilket väder det än är.

Rullgardiner av högsta kvalité, måttanpassade för era fönster. Ett praktiskt solskydd såväl som en flexibel del av er inredning oavsett om ni bara vill ta bort blänket i skärmen eller mörklägga ett konferensrum.

Plisségardiner & Duetter för fönster såväl som takfönster som ger ert rum och fönster ett mjukt och ombonat intryck. En flexibel gardin vars struktur, mönster och gleshet på väven kan varieras på otaliga sätt och leka med ljust för att skapa den känslan i rummet ni är ute efter.

Lamellgardiner, ett elegant och stilrent insynsskydd, och solskydd som är oerhört flexibla. Med sina praktiska funktioner är de ett av de bästa alternativen på marknaden för fönster med ovanliga former, eller svåråtkomliga placeringar.

Persienner i både trä och aluminium, enfärgade eller med mönster, med breda eller smala lameller, möjligheterna är oändliga. Med en enkel vinkling av lamellerna kan man styra över hur ljuset vackert ska spridas i rummet.

Persiennkompaniet: specialister på solskydd

I snart 30 år har vi planerat och utfört projekt för solskyddslösningar i Stockholm och runt om i Sverige i offentliga såväl som privata miljöer. Behöver ni solskydd i Stockholm? Kontakta Persiennkompaniet och boka en tid med en av våra solskyddspecialister, antingen på plats eller på vårt kontor, så hjälper vi er att planera och genomföra ert projekt oavsett storlek.