fbpx
Offertförfrågan
Ellen Bihl
25 september 2023

Möt vår installationstekniker, Jonny!

Som installationstekniker går mitt arbete ut på att utföra olika typer av installationer för invändiga- och utvändiga solskyddslösningar. Jag har arbetat på Persiennkompaniet i sju år. Vårt team startar varje arbetsdag med ett morgonmöte tillsammans med vår logistikansvarige där vi blir tilldelade olika projekt som ska installeras och monteras under arbetsdagen.

Varierande arbetsuppgifter

Vi har ett brett sortiment av specialanpassade produkter för solskydd och inredningstextilier vilket gör att arbetsuppgifterna blir varierande. Arbetet kräver analytiskt tänkande, ett strukturerat sinne, förståelse för våra produkter och kunders krav på service. Vi som arbetar som installationstekniker slutför uppdrag och gör det sista avtrycket ute hos våra kunder. Personliga egenskaper som drivkraft, noggrannhet, lösningsorienterad och effektiv är några viktiga byggstenar när genomförande ställer höga krav. Att ha förmåga att på ett systematiskt- och metodiskt sätt genomföra uppgifter med ett öga för detaljer – är en viktig del i min roll som installatör.

Ena dagen ute andra dagen inne

Ingen dag är den andra lik. Vissa dagar åker jag ut till ett projekt på egen hand för att installera, medan ibland arbetar vi i team om två. Ena dagen kan jag vara utomhus för att installera markiser eller pergola till en fastighet, medan andra dagen kan spenderas på ett kontor för att installera gardinskenor och gardiner.

Ett av Sveriges ledande företag för solskyddslösningar

Perisennkompaniet är ett av Sveriges ledande företag för måttanpassade in- och utvändiga solskyddslösningar – och det känns verkligen när jag som installatör slutför uppdrag. Det är alltid kul att få se slutresultatet och hur en miljö verkligen kan förvandlas och förbättras med våra produkter.