fbpx
Offertförfrågan
Linda
4 juli 2023

Möt vår projektledare, Linda!

Som projektledare på Persiennkompaniet har jag ett stort fokus på kunder inom inredningsbranschen, men också befintliga och nya företagskunder. Jag guidar och hjälper våra kunder med gardiner och andra solskyddslösningar till kontor, butiker, showrooms mm. Mina dagar är fullspäckade med rådgivningsmöten, måttagningar, sammanställningar av offerter och inköp.

Jag guidar kunderna till rätt produkt

Jag utgår alltid från kundens förutsättningar, förväntningar och behov och försöker alltid se möjligheter i det jag gör. En av mina uppgifter är att guida kunder till rätt produkt och i rätt utförande. Det handlar många gånger om att vara kreativ och lösningsorienterad för att hitta rätt produkter och installationsmetod för det specifika behovet. En fördel med att arbeta på Persiennkompaniet är att vi har en sån kompetens och kapacitet att vi kan ta oss an de mest komplexa och omfattande projekten som görs i Sverige.

Glädjen att se hur en miljö kan förvandlas

På Persiennkompaniet har vi inga färdiga lösningar på hyllan, utan alla våra produkter är anpassade efter behov och skräddarsydda på millimetern för bästa resultat. En av sakerna som är det bästa med mitt arbete är att få se hur en miljö kan förvandlas med min kunskap och våra produkter. Textilier och solskydd av hög kvalitet kan förhållandevis vara en stor investering och i ett hållbarhetsperspektiv är det viktigt att leverera produkter med lång livslängd och gärna ett cirkulärt flöde.

Mina hjärtefrågor är gardin- och textillösningar

I mitt arbete uppskattar jag verkligen relationen och mötet med andra människor – och att få göra skillnad! Möjligheten att få vara med på resan mot att förverkliga kundens idé och vision är i vardagen spännande och energigivande. En av mina hjärtefrågor är gardin- och textillösningar – en oslagbar inredningskomponent som förutom att förändra hela känslan i lokalen även kan avhjälpa akustikproblem, bländning, behov av mörkläggning etc. Det är berikande att få vara i stora som små projekt i ett tidigt skede där jag kan bidra med min expertis och detaljkunskap.

Stolt och tacksam över alla fina projekt

Efter mina 8 år i branschen är jag väldigt stolt och tacksam över de fina projekt jag har fått äran att leverera tillsammans med mina kunder. Det är väldigt inspirerande att omringas av erfarna och kompetenta kollegor både inhouse på företaget och i branschen!