fbpx
Offertförfrågan

Möt vår projektledare, Ellen!

Som projektledare ansvarar jag för att ta hand om nya och befintliga kunder som behöver hjälp med måttanpassade gardin-och solskyddslösningar. Jag fyller mina dagar med att möta kunder för rådgivning och måttagningar, sätta ihop offerter, göra inköp och planera kommande projekt.

Det bästa med mitt arbete

Jag strävar alltid efter att ge mina kunder den bästa lösningen utifrån deras behov och budget. Det är extra kul att få vara med i ett projekt från ett tidigt skede där jag har möjlighet att påverka med min erfarenhet och expertis och visa vilken enorm skillnad solskydd och gardiner faktiskt gör för arbetsmiljön. Det är det bästa med mitt arbete, att få vara med på resan och se hur en miljö förändras med våra produkter.

Största utmaningen

Den största utmaningen är nästan alltid att få ihop tidsplanen. Våra produkter ska vara måttade, tillverkade och redo för montering precis när ett byggprojekt är färdigställt – men innan hyresgästen flyttar in. Det är ett pussel som ska läggas inför varje projekt.

Stolt över våra projekt

Gardiner ligger mig lite extra varmt om hjärtat och jag är stolt över de många fina projekt vi har levererat under mina snart tio år på Persiennkompaniet.

Självklart bli man lite arbetsskadad efter så många år i branschen, ser jag gardiner i privata sammanhang så tittar jag direkt hur de är sydda, om släppet mot golv är korrekt och om de hänger snyggt. Men vad fint det är när det är bra gjort!